2011. április 26., kedd

Coke Club....


Coke Club nyitóbuli: Loco Dice & tINI 2011. július 2., 21:00

Az előző évtized végén még raplemezekkel sikamikált és mikrofonozott, aztán amikor berobbant a hip hop Németországban, azt tette, amit csak egy igazi underground figura mer meglépni: egyszerűen átnyargalt a house hadmezejére, újabb trófeákért. Azokat egyhamar be is szerezte, hiszen szeretettel látott vendég Ibizán és a Creamfieldsen, és olyan kiadóknál jelentette meg zenéit, mint a Richie Hawtin fémjelezte Minus, a Cade...nza vagy a Cocoon.

Loco Dice egyébként Düsseldorfban szüli újabb és újabb partiminimáljait, de családja Tunéziából származik, ő maga pedig le sem tagadhatná észak-afrikai gyökereit: még egészen lecsupaszított zenéi sem nélkülözik a szexuálisra karamellizált hangzatokat, és nem is az a típusú ember, aki szoborrá válva áll a pultban: látszik rajta, hogy már csak természetéből fakadóan is érdekelődik az emberek iránt, és nem pusztán azért mosolyog, mert már zsebében van a fél gázsi - pár évezreddel ezelőtt azt is elhitték volna róla, hogy képes egész pálmaligeteket szárba szökkenteni. Ki tudja, talán így is van. A Bűvös Kocka mindannyiunk nyelvét beszéli, és biztosak lehetünk benne, hogy a szava a Coke Clubban is mindenkihez elér majd.

Kapunyitás: 21:00

Belépő: elővételben: 1990 Ft, a helyszínen 2990 Ft
Jegyértékesítés: http://tinyurl.com/cclocodice

 
Coke Club bemutatja: Taio Cruz 2011. július 9 21:00

Dynamite című topslágerét annyira perzselőre szabta Taio Cruz, hogy tavaly nyár óta 82 millió YouTube-megtekintést gereblyézett össze magának - plusz egy első helyezést szülőhazájában, Angliában, valamint Kanadában, Írországban, Belgiumban, Ausztráliában és Új-Zélandon. Így kell világsikerré érlelni a klasszikusan fekete r&b-t és az electropopot, hogy aztán később mindenki a mi kegyeinkért loholjon.

Az Adetayo Ayowale On...ile-Ere néven anyakönyvezett brit énekes ráadásul azzal emelkedik ki a szokványos popmezőnyből, hogy nem recept alapján készült el imázsa, hanem azt maga rakta össze magának: ő írta, hangszerelte, és látta el produceri teendőit első, 2008-as Departure című albumának, 2010 júniusában aztán jelentkezett a Rockstarr című másodikkal, de közben gyorsan még írt dalokat a Sugababes-nek, Cheryl Cole-nak és Brandynek is. Innentől nem volt megállás az emelkedőn, rögzült közös dal Kylie Minogue-gal, Ludacrisszal és Tinchy Stryderrel is, és ki tudja, mi minden tartogat még Taio Cruz, miután egyértelműen bekasznizta magát a habkönnyű nyári slágerek elitjébe.

Kapunyitás: 20:00

Belépő: elővételben: 2990 Ft, a helyszínen 3990 Ft
Jegyértékesítés: http://tinyurl.com/cctaiocruz


Coke Club bemutatja: Paul van Dyk 2011. július 22., 21:00

We are alive? Another Way? For An Angel? Ha ezekről akár csak hiperasszociáció szintjén beugrik valami, már megnyerted az ügyet, hiszen több mint tíz éves zenékről van szó. De ha semmi nem jut eszedbe, akkor is komoly fogadásokat mernénk kötni, hogy valamennyi dalt hallottad már, sőt, talán már dobáltad is rájuk a kezeidet egy nyáréjszakán. Elkövetőjük ugyanaz a máig tisztán kékellő tekintetű úriember, a félszáznál i...s több (!) elismerő díjjal megsorozott Paul Van Dyk, aki kilencvenes évekbeli kapitális sikerei után már régen megengedhetné magának, hogy valami elfeledett szigetcsoporton lógassa a lábát a fehér homokba, de nem, ő a mai napig birtokolja a Trance Egyik Legnagyobb Ágyúja titulust.

Emberünk ha csak a tizedét vitte volna véghez annak, amit eddig, már akkor is körbesztárolhatnánk, de a következő, mogyorónyi történelmi áttekintés remélhetőleg a szkeptikusokat is végleg leveszi a talpáról, holott ez még így is csak töredéke a teljes képnek: Legjobb Nemzetközi DJ-díj és a Mixmag által az Év Emberének választás 1999-ben, Legjobb Európai DJ a 2003-as Miami Winter Music Conference-en, Amerika Kedvenc DJ-je és legjobb reklámzenei díj 2004-ben, abszolút első helyezés a DJ Mag listáján 2005-ben, egyszersmind Legjobb Producer és Legjobb DJ a trance kategóriában, majd egy és két évvel később is ugyanezek a díjak a műfajon belül, 2007-ben In Between mint Legjobb Trance Album, miközben hatórás Gatecrasher-es szettjét a Világ Második Legjobb Klubéjszakájának választották, 2008-ban Legjobb Nemzetközi DJ és Producer a nagy presztízsű Ministry Of Sound szerint, Grammy-díj a Dark Knight filmzenéért, tavaly és tavalyelőtt további éremeső a német Raveline szavazáson. És ha már ő nem lógatja a lábát, mi bőszen taposhatjuk a homokot ellenállhatatlanul légies pumpálására, aminek sosem akarjuk majd, hogy vége legyen.

Kapunyitás: 21:00

Belépő: elővételben: 2990 Ft, a helyszínen 3990 Ft
Jegyértékesítés: http://tinyurl.com/ccpaulvandyk

Nincsenek megjegyzések: