2011. április 26., kedd

Balaton Sound 2011...


Nincs megállás: nem sokkal azután, hogy kilenc külföldi fellépővel bővült az idei Heineken Balaton Sound programja, most tíz újabb nemzetközi sztár érkezésének örülhetünk. 

Többek között Freq NastyDJ DieJochen MillerDillinjaMC Wrec és a 2020 Soundsystem is most jelentette be, hogy részt vesz idén a Balaton-parti fesztiválon, melyre április 30-ig kedvezményes áron válthatjátok meg belépőiteket!
Jungleharcosok és drum'n'bass-függők figyelem! Júliusban a Heineken Balaton Soundon lép fel a legendás DJ, producer és remixer, Karl Francis, akit mindenki csak Dillinjaként ismer a világon. Egyedülállóan termékeny pályafutása több mint húsz éve tart. Ezalatt félezernél is jóval több drum'n'bass anyag létrejötte köthető a nevéhez. Szintén a drum'n'bass-rajongók örülhetnek DJ Die érkezésének, aki élő legendának számít a műfajban, és óriási szerepe volt abban, hogy a d'n'b kultúra több millió hívet szerzett magának a világon a kilencvenes években, míg Freq Nastya breakbeat-mozgalommal szimpatizáló Soundosokat mozgatja majd meg lendületes szetjjével.

Hasonlóan hangos és hangládagyilkos show-val készül az ötödik HBS-re a kanadai Azari & III, akik a tempós elektro műfajon túl még a deep és a chicagói house, valamint a nyolcvanas évekre jellemző diszkó zene feltámadásának hírnökei. Mellettük még a 2020 Soundsystem fellépése is biztos idén Zamárdiban. Ők intelligens, hangulatos és felemelő elektronikus zenéket gyártanak, és az elmúlt időszakban a legnagyobb brit könnyűzenei fesztiválok közönségét már meggyőzték arról, hogy miért jegyzik magukat Nagy-Britannia legizgalmasabb koncertzenekarai között. Most itt az idő, hogy ezt nektek is bizonyítsák; garantáltan élni fognak a lehetőséggel.

Armin van Buuren idei Heineken Balaton Soundos megapartijára stílusosan egy kiváló holland trance DJ, Jochen Miller hiperenergikus szettjét végigtombolva készülhetünk fel, a Get Physical kiadó üdvöskéje, Heidi pedig egy lendületes techno és house partival vesz le majd minket a lábunkról.

A 2011-es Heineken Balaton Sound programjában szép számban találunk olyan ismert előadókat és alakulatokat, akik a legtrendibb és legaktuálisabb elektronikus zenei műfajt, a dubstepet képviselik. Közéjük tartozik Trolley Snatcha, aki Zamárdiba Crazy D-vel érkezik. Hozzájuk hasonlóan David Kennedy is a brit dubstep és a UK Bass világában futott be. Ő ezúttal legújabb projektjét, a Pearson Soundot mutatja be nekünk. Végül, de nem utolsó sorban Nagy-Britannia egyik legfelkapottabb MC-jével, MC Wrec-kel is találkozhattok. Őt a zenei műfajok közötti különbségek sosem gátoltak meg abban, hogy levezényeljen egy drum'n'bass, techno, house, hiphop vagy elektro partit, ezért nem csoda, hogy olyan arcok kérik fel rendszeresen arra, hogy irányításával jobban pörögjön a buli, mint Paul Oakenfold, Goldie, Roni Size, DJ Yoda, vagy Joy Orbison.

Minderről te is meggyőződhetsz, ha ott leszel a nyár legnagyobb bulijain a Heineken Balaton Soundon. Érdemes sietni, mert április 30-ig még kedvezményes áron kaphatóak belépők a fesztiválra!

Online jegyvásárláshoz kattints ide.

Jegyárusító helyeinket itt találod.

Forrás: partyzoo.hu

Nincsenek megjegyzések: