2011. január 17., hétfő

Ti Küldtétek 2010 - Robbie

A következő alanyunk pedig Robbie, aki tavaly első helyezést ért el a ti szavazataitok alapján, így most a tőle kapott mixet és interjút szeretném a figyelmetekbe ajánlani, hogy mégjobban megismerjétek a fiatalembert!

Mikor kezdett el érdekelni a zene?
A zene mindig jelen volt az életemben, magával a zenéléssel kb 2-2,5 éve kezdtem el foglalkozni. Eleinte saját track-eket próbáltam összerakni, azután kezdett el érdekelni a mixelés is. Mára szinte már csak mixeket pakolgatok össze, vagy ha van némi ihlet (ami ritka sajnos), akkor neki állok egy saját muzsikának is.

Változott-e a stílusod a kezdetek óta?
Igen, eleinte a house zenéket részesítettem előnyben, mára ez a minimal és a techno vonalra csapott át.

Most éppen milyen stílusban játszol?
A minimal és a techno összes alfaját játszom, de mostanság néhány progressive muzsikát is csempészek a mixeimbe.

Volt-e már bulid, fellépésed, jelent-e már meg zenéd?
Zeném még nem jelent meg, igaz, nem is próbáltam még kiadatni. Ide-oda beküldözgettem a zenéket (pl hozzátok :)) amiről úgy gondoltam, hogy hallgatható. Volt már fellépésem, ismerősök/barátok hívogatnak, hogy zenéljek nekik, aminek nagyon örülök, jóleső érzés.

Mire vagy a legbüszkébb?
A zenéim/mixeim hallgatottságára, a BalotaNetRádióra, ahol hetente zenélhetek és persze minden pozitív visszajelzésre. Ha zenén kívül kell mondanom: a családomra, a barátnőmre.

Mik a tervek a jövőre nézve?
Mindenképp szeretném fejleszteni a tudásom, hiszen van még mit tanulnom.  Mindemellett élni egy olyan életet, mint a legtöbb ember (iskola, munka, egyéb elfoglaltságok), és persze zene-zene-zene és zene. :)

Miért pont ezt a hobbit/munkát választottad?
Ebben a "hobbi"-ban találtam önmagamra. Sokkal több ez, mint ahogy sokan gondolják és rengeteg embert ismertem meg ezáltal. Na és persze sok-sok adrenalin. Nem gondoltam volna, hogy ekkora adrenalinnal jár egy buli. Hihetetlen érzés, amikor arra a zenékre tombolnak, amiket épp játszok.

Mit szeretnél elérni ezzel(dj/producer)?
Nem szeretnék se híres lenni, se gazdag. Leginkább nagy közönség előtt szeretném kipróbálni magam, pl különböző fesztiválokon. Persze, ha rendszeresen hívnának bulizni különböző helyekre, arra se mondanék nemet! :)

Kiket mondanál kedvenc előadónak? / Kit mondanál példaképnek?
Kedvenc előadóm rengeteg van, kezdve Popof-tól egészen Julian Jeweil-ig, ha felsorolnám az összeset reggelig itt ülnénk :) Példaképem pedig Popof, tőle hallottam egy zenét, ami elindított ebben a stílusban. (Track címe: Do you want me)

Kedvenc bulid, fesztiválod, ahol buliztál, és miért?
Kedvenc fesztiválom, ahol buliztam, az a Feldwar Fest. Sok neves magyar dj megfordult már ott (pl Naga & Beta, Sanfransiscobeat, stb), elég nagy hangulatot csináltak mindig.

Hogyan találtál a havimixre?
Kerestem a helyeket (google segítségével), ahova be lehetne küldeni a mixeimet és a zenéimet, pár perc kellett, hogy megtaláljam a havimixet, azóta rendszer olvasó/beküldő vagyok. :)

Legviccesebb sztori ami eddig ért ezzel kapcsolatban?
Nem nagyon volt még ilyen, úgyhogy ilyet sajnos nem tudok mesélni :(

Mit üzennél a nagyvilágnak?
Talán azt, hogy soha nem szabad feladni álmainkat, mert álmok és célok nélkül üres lenne az életünk. Na és persze minimal-techno forever! :)

Szerinted a laptop vagy a cd-s zenélésé lesz -e a jövő és miért?
Ez egy nagyon jó kérdés. Sokat gondolkodtam azon, hogy milyen cuccost vegyek a zenéléshez, de én a cd-s verziónál maradtam. Hogy miért? Magam sem tudom pontosan megfogalmazni, de talán a lemezes szitu kicsit komolyabb, és persze kicsivel nagyobb tudást is igényel.

Köszönöm a sok bíztatást, a pozitív visszajelzéseket, a sok szavazatot és a lehetőségeket! Peace and love!

Pacsi és tisztelet mindenkinek: Robbie_


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

lights with HID - High Intensity Discharge lamps. Car manufacturers introduced HID lights as a safety feature and many of them offer HID lighting as an OEM feature hid lights i like it and appreciate you on this blog so keep it up