2011. március 29., kedd

Space Inhalerz presents Dublic, Kollektiva @ ZION

Kisütött a nap, így végre elérkezett az idő, hogy megrendezzük a tavaszköszöntő bulinkat. Ezen alkalomra pedig nem is hívhattunk volna alkalmasabb vendégeket, mint a Kollektivát és a Dublicot, akiktől biztosan megkapjátok a legropogósabb tavaszi electro és fidget számokat, a legsúlyosabb és legpiszkosabb basszusokat.

„Our parties are about boys getting noisy, girls getting horny and horns getting blown plenty (or did we mix this ...up?)” – ahogy a Kollektiva mixcloud profilján is olvashatjátok. A hangulatot pedig már ismerhetitek, hiszen a Kollektiva Monday Bash sorozatukkal az elmúlt hónapokban megfordultak már többször Pécsett. 2007 tavaszán robbantak be a budapesti éjszakai életbe, azóta pedig olyan nevekkel léptek fel, mint Busy P, Bryan Cox, The Toxic Avenger, illetve ők hozták el először az országba a Bloody Beetrootsot is.

A Dublic zenei világát leginkább a hiphop, funk, dubstep és breakbeat gyökerei táplálják, de szettjeikben ötvözik az aktualitásokat is, legyen szó electro-ról, breaksről vagy technóról akár. A srácok Palotai és Wondawulf mellett a Jövőzene című legendás Tilos Rádiós műsorban válogatják a zenéket, saját alkotásaikat pedig olyan kaliberű nevek pörgetik, mint Krafty Kuts.

A Space Inhalerz pedig még szülinapi zsongásában fogja a tőlük megszokott stílusokat prezentálni.

A dátum április 14. a kezdés pedig 22:00.
A beugró éjfél előtt 500 HUF, utána pedig 800 HUF.
A különbuszok pedig szokás szerint 11 és 1 között fognak járni a Centrum parkolóból indulva.

Fontos! A rendezvényt csak 18 éven felüliek látogathatják!

Addig pedig hallgassatok bele a fellépők mixeibe és dobjatok nekik egy lájkot:

Dublic:
http://www.facebook.com/dublicmusic
http://soundcloud.com/dublic

Kollektiva:
http://www.facebook.com/kollektiva
http://www.mixcloud.com/kollektiva/

Space Inhalerz:
http://www.facebook.com/spaceinhalerz
http://www.mixcloud.com/tag/space-inhalerz/

Nincsenek megjegyzések: