2011. február 22., kedd

Space Inhalerz: High Heels and Low Kicks #2 w/ Naga

A High Heels and Low Kicks sorozatunk következő felvonásában azoknak kedvezünk, akik amiatt panaszkodnak, hogy kevés a 4/4-ed és túl sok a zúzda; Naga lesz a vendégünk, aki hömpölygő house beatekkel szolgál majd. Előtte chromeshelter és SerJoe back-to-backel, utána deadhead fog basszus-zenét játszani, majd boci köszönti a hajnalt. Mindezt március 3-án, újra a Pécsi Est Caféban, ahol az elmúlt bulijaink rock-koncert jellege helye...tt egy kellemes klubest hangulatához fogunk egy éjszaka erejéig visszatérni.

Naga veteránnak mondható, jelen volt már a Tilos Rádió indulásánál, többek között az ő nevéhez fűződik az Ablak a Dubra vagy a House to House sorozat, no és persze a Hairy Records egyik alapítója, mely segítségével olyan előadókat hozott már el Magyarországra, mint Loco Dice, Minilogue, SCSI-9, Anja Schneider vagy épp Magda. Fellépett a Coke Clubtól kezdve a Balaton Soundon át a Bónusz Fesztiválig rengeteg nagyobb magyar rendezvényen, úgyhogy a bővebb felsorolásába bele sem kezdünk.

Inkább hallgassatok bele a mixeibe:
http://soundcloud.com/dj-naga-1
http://www.myspace.com/nagaudio
http://hairy.hu/

Illetve csekkoljátok a Space Inhalerzt is:
http://www.mixcloud.com/tag/space-inhalerz
http://www.facebook.com/spaceinhalerz

2011. 03. 03. – Pécsi Est Café.
A beugró éjfél előtt 500, utána 700 HUF.

FONTOS: Tényleg jöjjön időben, aki be szeretne jutni, mert az Est Caféba már kevesebb embert engednek be, mint korábban és szigorúan veszik a létszámstoppot.


Egy - két friss mix a Space Inhalerztől:



Nincsenek megjegyzések: