2011. február 5., szombat

In Filth We Trust w/ Bergi @ Pécs


In Filth We Trust w/ Bergi

2011. február 24-én a Soho Dance Clubban Pécsett először fellép a PurpleCrackedPuppets. A csapatunk különböző stílusokból merít, mint például a minimal,techno,nu disco, electro és a dubstep, hogy ezzel is változatosabbá tegye az estéket.
Az In Filth We Trust ot egy bulisorozatnak tervezzük, melynek a célja , hogy gyakrabban élhessétek ki magatokat és ehhez ne kelljen elhagynotok a kis városunkat.

Mindjárt az első alkalommal vendégünk lesz Bergi a Monkey6 ből, akit már többször is hallhattatok Pécsett. Mint tőle megszokott egy fantasztikus settet várhattok tőle. Személy szerint nekem nagy kedvencem, nagy szerepet játszott abban, hogy ennyire megszerettem az electronikus zenét.

Az estét 3daysawaken fogja kezdeni minimálos dallamaival, hogy igazán elkapjátok a fonalat, és mindenki felpörögjön. Utána következik Kiwy egy különleges szettel, melyben az electro mellett némi house, techno és dubstep is be fog ékelődni, igazán színessé téve a bulinak a warm up részét. Majd ezt követően fog beállni Bergi, aki már többször is megmutatta,hogy hogyan kell mozgatni a népet. A végére pedig Persistent Tremor következik és egyszóval, a metál!

Az estét ezenkívül különböző italakciók fogják még felejthetetlenebbé tenni, melyről később pontosabb infókat is kaptok!

Bergi:
http://soundcloud.com/bergi
http://www.facebook.com/monkeysix
http://www.youtube.com/watch?v=uX5tC08v3N0


Soundcloud:
www.soundcloud.com/kiwy
www.soundcloud.com/persistenttremor
www.soundcloud.com/3daysawaken


Kezdés: febr. 24. 22 óra

Belépés:
éjfél előtt 500 HUF,
éjfél után 800 HUF

WEB:
www.havimix.blogspot.com
www.nightinfo.hu
www.partyzoo.hu

 
Ha tetszik, akkor légyszíves dobj felénk 1 LIKE-ot:
www.facebook.com/havimix
www.facebook.com/PurpuleCrackedPuppets

Soho Dance Club:
Pécs egyik legexkluzívabb szórakozóhelye a város szívében, pár méterrel a felszín felett.
A Jókai téren, az Elefántos Ház felső szintjén található éjszakai club változatos programokkal vár minden szórakozni vágyó korosztályt.

http://www.facebook.com/Soho.Dance.Club

A VEZETŐSÉG A MŰSORVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA! - FACE & DRESS CONTROL

Nincsenek megjegyzések: