2011. január 25., kedd

Space Inhalerz presents: Exhaler Session #1 @ ZION

Nem feltétlen kell Pécsen kívülre tekinteni ahhoz, hogy kiváló dj-ket és producereket találjon az ember, az Exhaler Sessionökkel a város új generációs elektronikus zenei szcénáját szeretnénk összefogni. Amolyan mini-fesztivál jelleggel váltogatják majd egymást az előadók a színpadon és összesen nyolcan fognak az éjszaka során a pult mögött megfordulni.

A Punnany Massif R-Noldja szkreccselni fog chromeshelter dubstep szettje alat...t; bemutatkozik a PTE Művészeti karának két producere, Molez és Stephan Olbricht, előbbi dubstep, glitch és elektrobreaks, utóbbi pedig deep house, tech house számokat válogatva. Neil Landen pedig a tőle megszokottól undergroundabb stílusokban fogja keverő skilljeit villantani.

Köztük pedig a Space Inhalerz bontja szokásukhoz híven a falakat, boci főként a technóra, minimálra összpontosítva, némi future garage számokkal vegyítve, SerJoe dutch, fidget-house, nu-disco, electro stílusokból válogatva, deadheadtől pedig breaks, bassline, dubstep, drumstep súlyosságokat várhattok.

A Lineup:

Molez - http://soundcloud.com/molez
chromeshelter & R-Nold - http://mixcloud.com/chromeshelter illetve http://punnanymassif.hu/
boci - http://mixcloud.com/boci
Stephan Olbricht - http://soundcloud.com/stephanolbricht
SerJoe - http://mixcloud.com/serjoe
deadhead - http://mixcloud.com/deadhead
Neil Landen - http://soundcloud.com/neil-landen

Ez egyben a Space Inhalerz egy titkos projektjének a felvezető bulija is. Amiről bár még nem rántjuk le a leplet, de összehozunk egy emlékezetes éjszakát, hogy amikor eljön az ideje, kellő lelkesedéssel fogadjátok az el nem árult dolgot.

Lényeg a lényeg, 2011. február 10-én a ZION-ban a helyed. A beugró éjfélig 500, utána 800 forint lesz.

A rendezvényre csak 18 éven felüliek jöhetnek be!
Különbuszok pedig szokás szerint lesznek, hamarosan írjuk, hogy mikortól és milyen útvonalon fognak járni.

Aki nem ismerné a vendégeket, tovább olvasva talál némi információt róluk.

A fellépőkről:

R-Nold: Őt valószínűleg a Punnany Massifból ismeritek legtöbben, pedig komoly előélettel rendelkezik. A magyar dj versenyeken rendre első vagy második helyen futott be, többek között ennek is köszönhető, hogy a Punnanyba első számú lemezlovasa lett. A hip-hoptól kicsit eltávolodva azonban azt is megmutatná, hogy egy roppant technikás scratch-elő mit tud egy dubstep szetthez hozzáadni, így chromeshelterrel back-to-backelve egy roppand egyedi mutatványra számíthattok.

Stephan Olbricht a PTE Művészeti Karának elektronikus zenei médiaművész szakos hallgatója, így nem meglepő, hogy már évek óta készít számokat. Eredetileg breakcore foglalkoztatta, míg mára főként minimal és tech-house dallamokat alkot. 2010 januárjában jelent meg Neurastenia című EP-je a Miniatura Records gondozásában. Következő megjelenése pedig a Futureloversnél lesz, melyen Headshotboyz, Elbow Room, Tolo és Dean Olbricht remixekkel is találkozhattok.

Molez neve a breaks- és a dubstep szcénákban járatosak számára ismerősen csenghet, hiszen több remixe és saját darabja is jelent már meg olyan nagynevű kiadóknál, mint a Digital Distortions vagy a Datsik és Excision nevével fémjelzett Rottun. Lemezlovasként többek között a Dubstep is Fun! partysorozat keretei között találkozhattunk vele eddig, ahol a Dubphase és Ninjabreakz csapatai látták vendégül. Szettjei főként a dubstep, a glitch és az electrobreaks műfajokat ötvözik.

Neil Landent a house zenét kedvelők ismerhetik inkább, olyanok mellett lépett már fel, mint Dandy, Andro vagy a Sanfranciscobeat. Ám, ami talán lényegesebb, harmadik helyezést ért el az Accus nemzetközi dj versenyen. Mindezek mellett több saját tech house és deep house szerzeménnyel büszkélkedhet.

Nincsenek megjegyzések: