2011. január 13., csütörtök

Arcade Fire, James Zabiela, Tiga és Hadouken! az idei Exit fesztiválon!

Jól indul az újév, megvannak az újvidéki Exit Fesztivál első fellépői!
Az idén júliusban a szupersztár kanadai indie-rockbanda, az Arcade Fire már biztosan fellép az újvidéki erőd falai között, de visszaigazolta a bulit az elektro dj, Tiga, az Exit visszatérő sztárja, James Zabiela és a helyi zenei szcéna slágergyárosa, Gramophonedzie is. A new-rave hívei pedig meghallgathatják a Hadouken! legújabb albumát – természetesen élőben!
A három sikeres lemezt kiadó Arcade Fire legutóbbi „The Suburbs” című albuma a listák élére került hét országban, köztük az USA-ban, Angliában és Kanadában. A banda hihetetlenül jó élőben, a több hangszeren is játszó tagok műsor közben folyton váltogatják a hangszereket. Az ő fellépésük biztos, hogy nagyon különleges és emlékezetes lesz az idei fesztiválon!
Tiga napjainkban Kanada egyik legtehetségesebb zenei úttörője, aki ragyogóan ötvözi a kereskedelmi sikert a technikai tudással, miközben karizmája elvarázsolja a közönséget.




Kétszer lépett fel már eddig az Exiten James Zabiela DJ, aki house, breakbeat és techno stílusú zenéket játszik. Ez azonban túlzott leegyszerűsítése a dolgoknak, az ő műsora sokkal több ennél. 
Az egyik legizgalmasabb mai brit zenekar a Hadouken!, amely két évvel ezelőtt – akkor még jóformán ismeretlenül - már fellépett az Exit Elektrana színpadán. Több népszerű videojátékhoz, például a Street Fighterhez is szereztek már zenét.
 



Gramophonedzie szerb előadó, aki egyik dalával („Why don’t you”) tavaly márciusban 12. helyezést ért el a brit kislemez-listán. Elektro-house zenéjét már külföldön is elismerik, műsora kihagyhatatlan!



Jegyárak:
Február 20-ig: 17.700 Ft.
Február 20 után: 22.200 Ft.
Kempingjegy egységesen: 7.500 Ft.

Jegyvásárlás és egyéb információ:
Gera Antal
*3670/943-1161


Linkek:

Nincsenek megjegyzések: