2011. január 1., szombat

2010... Ti Küldtétek...

Ti küldtétek.. igazából erre voltunk a legkíváncsibbak, hogy a zeneküldőink közül ki a sztár, ki a kedvenc, ki az aki válasszon más hobbit, vagy gyakoroljon még. Kaptunk mindig is hideget-meleget, mert úgymond névtelen emberek anyagait kitesszük, és adott esetben ez ront az oldal színvonalán, mert szegény Dj. Öcsisajt csak most kezdte el a "szakmát" és foggalma nincs a bpm-ről, a mixe félre a ver, a saját zenéjét meg még ő se szereti. Mi viszont! Jövőre is ugyanúgy támogatni fogunk mindenkit azzal, hogy kitesszük a mixét, hiszen suttyomban mi is toljuk az ipart(4 bulink volt tavaly), és tudjuk, hogy mi sem vagyunk profik, akkor mért ne raknánk ki más kezdő munkáit. Ezért végülis a sok negatív e-mail miatt, létrehoztuk a Ti Küldtétek rovatot, melyről most TI döntöttetek, hogy ki nyerje meg, és a nyertes(ek)től jövőre kérjünk mixet, interjút és még több küldött anyagot!

Ti Küldtétek 2010:

  1. Robbie
  2. Enter the Ninja
  3. Robohe@d
  4. Kristiän
Nekik hatalmas gratula, nekik 4üknek megy majd hamarosan az e-mail, az interjúhoz és a mixhez, hiszen ők 4en kiugróan magas szavazatot kaptak, és bár ez volt a sorrend, én mégis mind a 4 versenyzőt első helyre raknám!



2011ben is hasonlóan nagy zenéket várunk mindenkitől és csak ügyesen, mert jövőre ismét lesz szavazás! Ennyi lett volna az évértékelésem ebben a 3 posztban, lehet, hogy még a többiek is fognak nosztalgiázni kicsit, én most elléptem vissza a szürke 7köznapokba, BOLDOG ÚJÉVET mégegyszer!

Nincsenek megjegyzések: