2010. november 3., szerda

Space Inhalerz: From Berlin To Detroit #2 w/ Bergi

Mielőtt egy újabb hónapos pihenőre mennénk, november 11-én tartunk egy télköszöntőt a Pécsi Est Caféban. Zenei kalandozásainkat ezúttal finomabbra vesszük; kevesebb lesz a csapatás és több a minimál, deep house, technó, hogy felidézzük a tavalyi Kinós partik hangulatát. De azért ne féljetek, nem múlhat el egy éjszaka a Space Inhalerzzel úgy, hogy ne legyen némi reszelős dirty electró vagy dubstep.

Vendégünk Bergi lesz a Monkey6-b...ől. Ők többek között olyan neveket hoztak már el Magyarországra, mint a Boys Noize, The Proxy, Zombie Disco Squad vagy az Alter Ego. Bergi pedig, több, mint tíz éves zenei múlttal a háta mögött, nagyjából minden stílusba belekóstolt már a drum’n’basstől a minimálig. Tehát egy igazán eklektikus zenei csemegére számíthattok 11-én.

A Space Inhalerz részéről chromeshelter alig várja, hogy egy kis dub-technót csempésszen a kínálatunkba, boci visszatér a minimálos, tech-house-os vonalra, SerJoe némi old school technóval is készül két kürtszó közé, deadhead pedig végre megörvendeztetheti a lelketeket egy órányi lüktető deep house-zal.

Gyertek időben, ha nem akartok senkiről sem lemaradni. 22:00-kor elindul a zene és mindenkinek csak egy szettje lesz!

A belépő szokás szerint éjfélig 500, utána 700 HUF.

Ha még nem tettétek volna, hallgassátok meg a fellépők mixeit és dobjatok egy lájkot!

Space Inhalerz
http://www.facebook.com/spaceinhalerz
http://www.mixcloud.com/tag/space-inhalerz

Bergi
http://www.facebook.com/monkeysix
http://soundcloud.com/bergi

Nincsenek megjegyzések: