2010. május 14., péntek

From Berlin To Bristol Évadzáró @ Pécsi EstCafé

Elérkezett az idő, hogy május 20-án feltegyük tavaszi partisorozatunk „i”-jére a pontot az évadzáró From Berlin To Bristollal. Mondanom sem kell, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ez legyen a legnagyobb, legmenőbb, legemlékezetesebb mind közül.

Épp ezért, erre az alkalomra új helyre költözünk, a Pécsi Est Caféba. Hiszen itt tágasabb a hely, több a pult és a vizuálosunk két projektoron és tizennyolc plazmatévén tud majd agytekerő pupillapornóval szolgálni. Ezúttal nem kell fél négykor még pár számért könyörögnötök, ugyanis legkorábban hajnali 5-kor fognak minket kidobni az Estből, feltéve, ha bírjátok addig.

A zenéről pedig: chromeshelter kezd majd mocorgós dubsteppel, majd boci lányos deep house / minimál szettje után deadhead morcosabb minimál / tech house lüktetése következik, majd SerJoe überpiszkos dirty electro / fidget house csapatása. Ezúttal a kürtjéhez külön gázpalackot is hoz, hogy félúton ne fogyjon ki a szusszból. A hajnalra hangolásként pedig glitch-es, dubstepes, dub-technós napfelkeltével készülünk nektek.

Érdemes lesz időben érkeznetek, mivel amellett, hogy éjfél előtt csak 300 ft. lesz a beugró, fényrúd-fétisünk megnyilvánulásaként az első 200 vendégünk ajándék glowsticket kap!

A helyszín: Pécsi Est Café
Az időpont: 2010. 05. 20. – 22:00
A beugró: éjfél előtt 300, utána 500 ft.

Addig pedig hangolásként hallgassátok meg a bemelegítő mixeiket és lájkoljátok a Facebookos oldalukat: http://www.facebook.com/spaceinhalerz



Nincsenek megjegyzések: