2010. április 2., péntek

Coke Club nyári program... Gyree SióFuck?!

Július 3-án kezdődik a szezon az évek óta a Coca-Cola üzemeltetésében álló homokos strandon. A Coke Club az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt fektet az elektronikus-zenei fellépők szerepeltetésére, így csábítva a fiatalokat Siófokra. Persze a marketing része, hogy töltsük magunkba dögivel a cukros löttyöket de ki ne tenné örömmel a homokban mondjuk egy Zagar koncert vagy egy Ferry Corsten szett közben?

Kóláéknál figyelnek a magyarokra is, a nyár folyamán sok élvonalbeli hazai DJ és produkció szerepel majd a Coke színpadján. Lesz Muzzaik, FCB és Karányi is valamint úgy tudjuk, hogy a 2010-es esztendő legforróbb időszakában is ide települ az I Love Deep és nyári rezidenciaként fog üzemelni a klub. Ide tartozik, hogy a szervezők meghirdettek egy DJ-versenyt is amire várják a jelentkezőket. Az ígéretek szerint a legjobb kandidálók akár mondjuk Florian Meindl előtt is pörgethetnek valamint meglebegtettek egy 2011-es rezidens állást is a győztesnek. Lesz még rockbanda gyártó valóságshow (powered by MTV) és folyamatos élő internetes közvetítés is.

A pontos programról még nincsenek hiteles információk, az érdeklődők csekkolják rendszeresen a Coke Club honlapját ahol a DJ megmérettetésre is lehet jelentkezni.

Forrás: dj.co.hu

Nincsenek megjegyzések: