2011. április 2., szombat

Stereo Killaz in dááá háááuuuzzzzz!!!


Ezen a szép napsütéses tavaszi szombaton Stereo Killaz-t szeretném bemutatni az olvasóinknak, az eddig elért sikereiről, a jövőre szóló terveiről és a stagediving veszélyeiről szóló interjúban! És innen is kívánunk neki további szép sikereket és hasonló faja saját számokat, nah meg rohadt jó bulikat! Nah és persze lesz mit bőven hallgatni az interjú mellé, szóval... ENJOY!



1. Előjáróban, hogy foglalnád össze az elmúlt éveket amióta zenélsz?
Hát, ezt igazából nagyon nehéz, mert annyi minden történt,főleg a kezdetek óta,hogy egy könyvet megtöltene. Röviden talán így: szerény kezdet, bíztató középrész, tavaly meg végig rock n roll (ami természetesen nem áll meg idén sem).

2. Melyik bulira emlékszel vissza szívesen és mért?
Mindegyik party emlékezetes lesz valamiért utólag. Volt már olyan, hogy stagedive-oltam ,de nem kaptak el (na,az nagyon rossz érzés),akkor egy másik bulin vagy 8-szor egymás után sikerült a legőrültebb formákban (esés nélkül) A legjobb mégis talán az, ha egy nagyon jó társaság jön össze, netán a külföldi vendég is jó fej (haha) és tudunk egy felejthetetlen estét csapni együtt (Gigi Barocco,Skrillex,Kelevra,Gtronic).

3.Milyen volt az első buli ahol zenéltél?
Az első buli ahol zenéltem Pátyon volt egy Magtár nevű helyen Stereo Killaz crew néven. Itt még ketten voltunk a csapatban és electro/break live-ot toltunk olyan dj-k társaságában, mint Palotai és Midlow (Nowsound). Eszméletlen megtiszteltetés volt akkor ilyen nevek mellett zenélni. Amúgy ha nem elektronikus zenéről beszélünk, akkor az első fellépésem még 2000-ben volt az akkori death metal zenekarommal.

4.Kedvenc előadód van-e vagy példaképed?
Nincs kedvenc előadóm,illetve ha van, az időszakonként változik. Gyerekkoromban Axl Rose volt a Guns n Roses-ból,de hasonló rajongást már nem érzek senki iránt. Amúgy meg mindenkire felnézek aki saját erőből alkot valami illetve ért ahhoz amit csinál.

5.Melyik stílust szereted a legjobban játszani vagy hallgatni?
Játszani olyan zenéket ,amiben nagy energia van,lehet az dubstep,fidget,electro vagy akár hardstyle is,hallgatni viszont Hardcore ,hip hop,metal cuccokat szoktam (jó,persze az új elektronikus zenéket is…)


6.Szerinted most mi az az irányzat vagy zene ami nagyon megy?
Az újgenerációs dubstep nagyon menő manapság, mindenki azt hallgat vagy játszik. Az electro is megmaradt a népszerűségi listán, most van a Trash vonal,ami még keményebb hangzással bír mint eddig volt.

7.Melyik a kedvenc fesztiválod?
Nem nagyon van, bevallom. A Balaton Sound kellemes, pont a vízparti fekvése miatt, a Szigeten mindig mászkálunk és iszunk,szóval az nem annyira a zenéről szól nálam. Ha lenne kedvenc,akkor az az Ultra Music Festival lenne,de nem voltam még ott és baromi nehéz oda kijutni;)

8.Milyen volt a londoni kiruccanásod?
Fantasztikus, London az egyik kedvenc városom, már sokadik alkalommal voltam ott. Ilyenkor kötelező egyet bulizni a Fabricban, az emeletes busz tetején utazni, barna sört inni literszámra és krúzolni az Oxford Streeten a Piccadily-ig .Amúgy is nagyon szeretem a brit kultúrát,szóval nekem az a hely egy kánaán.



9.Milyen bulid lesz a közeljövőben amire mindenképp érdemes elnézni?
Az Április 9.-ei bulit nagyon ajánlom,3 lemezbemutató is lesz egyszerre (Nobody Moves/Fresh Foolish/Boomzers),tehát az ekszkluzívitása már megvan a rendezvénynek,másfelől lesz egy giga erős dubstep név is a line up-ban,ő Bare Noize aki garantáltan hozzá fog tenni a Studio lerombolásához.

10.Részt veszel az új partysorozatban(mint szervező, ha jól láttam), a Thrasher Partynál, és első bulin rögtön Skrillex..., kik lesznek a folytatásban, ha ilyen magasra raktátok azt a bizonyos lécet?
Csakis minőségi fellépőket szeretnénk elhozni,olyan neveket amiket a közönség hallgat minden nap, a külföldi rendezvényeket headliner-ként szerepelnek,akiket érdemes bemutatni, mert valami friss dolgot csinálnak az elektronikus zene világában. Magasra lett feltéve a léc,tudom,de tervben vannak olyan nevek is, amik talán ezen is túl fognak majd tenni, ráadásul egy este 2 vagy 3 ilyen név is lesz. Szóval itt egy minőségi, prémium rendezvényről van szó,a szintet mindig tartani fogjuk.

11.Vidéki bulijaid milyenek voltak, milyenek lesznek és Pesten kívül hol fox játszani tavasszal majd?
Eszméletlenek a Budapesten kívüli bulik, mindig rock n roll amikor elindulunk valahova fellépni. A közönség is nagyon lelkes,az ember is elengedi magát ilyenkor,nem egy egyszerű „diszkó” fellépést kell ilyenkor várni. A zenét közvetítjük, így is állok/állunk a dolgokhoz. Most sok helyre megyek majd,lesz Pécs,Szeged,Miskolc,Balassagyarmat,Debrecen,egyszóval MINDENHOVA eljutunk.

12.Úgyvélem elég sikeresnek mondható a 2010-es éved(is), mire számítasz idén, hasonló zúzós bulikra és rengeteg új zenére?
Még zúzósabb bulikra,rengeteg új zenére,még több saját megjelenésre.Szeretnék egy fasza klippes számot is (ez már folyamatban),illetve külföldre is ki szeretnék ismételten jutni fellépni.

13.Túl sok jó zenét jelent meg vagy meg fog jelenni, nem félsz attól, hogy világsztár leszel? :)
Nem,jöhet minden hahaha!:D



14.Akik érdeklődnek a producerkedés/djzés iránt nekik mit tanácsolnál?
Közhely,de sok sok gyakorlás,semmiképp se laptop-on való zenélés (ahhoz nem kell nagy tudomány)a mixtechnika fejlesztése,illetve a producereknek a kitartás,illetve egy elv,hogy olyan zenét kell csinálni,amit a kedvenc előadódtól akarnál hallani.Igazából nem értek ehhez sem,ahhoz sem,szóval nem tudom…:D

15.Kinek mondanál köszönetet, ha alkalmad lenne rá?
Elöször is Nektek az interjú miatt,nagyon szépen köszönöm a lehetőséget. Továbbá mindenkinek aki egy kicsit is tisztel és bízik bennem,belenéz a szemembe és normálisan el tudunk beszélgetni.Ezek nagyon fontos dolgok,így születnek a jó kapcsolatok,így tud haladni az ember előre!


Csekk:

UPCOMING STEREO KILLAZ GIGS:
02.04.2011 NYÍREGYHÁZA
04.06.2011 PÉCS http://facebook.com/event.php?eid=185578388153096
09.04.2011 THRASHER PARTY W./BARE NOIZE/BOOMZERS/FRESH FOOLISH
04.15.2011 Szfvár http://facebook.com/event.php?eid=118893834852488
04.22.2011 Miskolc http://facebook.com/event.php?eid=179829402063506

Nincsenek megjegyzések: