2011. március 10., csütörtök

Space Inhalerz Birthday Riot @ ZION

Egy évesek leszünk. Lassan már ki tudjuk mondani, hogy „szpészinhélörz” és elkezdhetjük a jövőre való felkészülést azzal, hogy betanuljuk a „mi a jeled kicsiszivem?” kérdésre a választ: „gázmaszk”.
Node, ami ennél is fontosabb, annak rendje és módja szerint teadélutánt tartunk a születésnapunk alkalmából. Igaz, nem este, hanem éjszaka és tea helyett basszusokban fogunk fürödni.

Az időjárás-előrejelzés szerint aznapra heveny világ...vége várható.

A szülinapi zavargás március 25-én, pénteken lesz esedékes a ZION-ban. Jó házigazdaként egész éjjel mi fogunk felelni a zenéért, mialatt a tűzijátékról ugyan le lettünk tiltva, de ezt kárpótlandó, a szokásosnál több vizuállal tervezzük kivilágítani a helyet.

Természetesen a különbuszok ezúttal sem maradnak el, szokás szerint 11 és 1 között fognak a Centrum parkolóból indulni. A beugró pedig, mint mindig, éjfél előtt 500, utána pedig 800 forint lesz.

9-től kezdődik a warmup, majd 11-től a boci-SerJoe-deadhead-chromeshelter felállás fog kétszer lepörögni, a gyors rotációval remélhetőleg mindenkit boldoggá téve.

Nézzetek el a profilunkra vagy lessetek bele a mixeinkbe:
http://www.facebook.com/spaceinhalerz
http://www.mixcloud.com/tag/space-inhalerz


25-én pedig reméljük találkozunk a ZION-ban, hogy vigyorogva köszönetet mondjunk, hisz nélkületek roppant unalmasak lennének a bulijaink.


Nincsenek megjegyzések: