2011. március 8., kedd

OTHERSIDE #5 w/ 16BIT (UK) SUBSCAPE (UK) STIFLER (CZ)

Márciusban visszatérünk az Up! The Club-ba, ám ezúttal a megszokott kettő helyett három külföldi vendéggel szolgálhatunk a dubstep zeneivilágának legkülönbözőbb tájairól, olyan kiadók képviseletéből, mint a DUB POLICE vagy az MTA RECORDS.

A 16BIT névre manapság nem csak a kockák kapják fel a fejüket, hanem az elektronikus zenéket kedvelők is, hiszen ezen a néven fut a két nyugat londoni producer DRT és Kidnappa projektje. Egyedi,... több irányzatból merítő, ám brutális hangzásukkal az egyik legtehetségesebb névnek számitanak, nem véletlen, hogy a CHASE&STATUS által alapított MTA RECORDS-nál van a szerződésük. A CHAINSAW CALLIGRAPHY című szerzeményükkel rögtön berobbantak a köztudatba, a számot a BBC Radio 1-en Kissy Sell Out és Mary Anne Hobbs is pörgette, de több jelentős slágerük született, mint pl. az FRZR9000, In the Death Car, Shallow, vagy éppen a JUMP! cimű számuk, ami szerepelt egy Nike reklámban is. Élő szettjeikben olyan djk játszák számaikat, mint Rusko vagy The Gaslamp Killer. Nem mehetünk el szó nélkül a NOISIA - MACHINE GUN, BORGORE - FOES, PLAN B - SHE SAID, PROFFESSOR GREEN - JUNGLE, illetve SKISM - THE BLANK remixeik mellett sem.

A második vendégünk nem más, mint SUBSCAPE, aki szintén 2008-tól kezdve ontja magából sötét basszus alappal rendelkező számait, s nem mellesleg a legendás DUB POLICE kiadó egyik üdvöskéje. Ennél a labelnél többek között olyan nevekkel találkozhatunk, mint RUSKO, CASPA, TROLLEY SNATCHA, EMALKAY, THE OTHERS, D1,... stb., de nem ez az egyetlen dolog, ami említésre méltó a londoni producer esetében, hiszen olyan számok alkotója, mint a szinte már mindenki által hallott SCREW UP, illetve a Midnight, Wrong Number, Nothing's Wrong, She Is Danger - Hurt You remixe és még sorolhatnánk.

Harmadikként pedig cseh barátunkat, STIFLER-t üdvözölhetjük, aki dubstep blogjával szerzett magának nevet. Emellett először láthatjuk az OTHERSIDE-on a lejátszók mögött C0P-ot, akit legtöbbünknek nem kell bemutatni. A magyar dub élet egyik vezéralakja. Újságíróként (2003-ban már a dubstepről cikkezet!), rádiós műsorvezetőként, s nem utolsó sorban djként.Továbbá számítani lehet egy kis pusztításra a hallójáratokban rezidenseinktől: DST, MNNIA és a ROBOTROCK csapata a megszokott alapját adják az estének!


---LINE UP---

16 BIT (UK) /MTA Records/
SUBSCAPE (UK) /Dub Police/
STIFLER (CZ) /Dubsteblog/

DST /Midnight Freaks, Otherside/
COP /PWS, Sub.FM/
MNNIA /Bombeatz/
ROBOTROCK

---INFO---

Helyszín: UP! The Club (XI. ker., Fehérvári út 87)
Belépő: Elővételben: 1500 HUF, Helyszínen: 2000 HUF
Korhatár: +18

---MEGKÖZELÍTÉS---

Tömegközlekedéssel a Hauszmann Alajos/Hengermalom utcánál leszállva a következő járművekkel:

Villamos: 18, 41, 47
Busz: 103, 33, 33E
Éjszakai: 973

A műsorváltoztatás és a beléptetés jogát mind a szervezők, mind a hely fenntartja !

info@othersidebudapest.com
www.othersidebudapest.com
www.facebook.com/othersidebudapest

Nincsenek megjegyzések: