2011. február 18., péntek

THRASHER party w/ SKRILLEX (USA) + MIGHTYFOOLS (NL)

THRASHER OPENING PARTY


SKRILLEX (USA)
MIGHTYFOOLS (NL)
Andro (Nobody Moves)
Sikztah (Mecca)
Stereo Killaz (Thrasher)
RobotRock Djs
Wondawulf (Future Music)


Dátum: 2011.03.13. (vasárnap - másnap munkaszünet)
Kezdés: 21:00
Belépő: 1.900 huf / 2.500 huf (elővétel / helyszín)

Jegyelővétel: Nyugati non-stop (0-24), február 23. után (a pályaudvar bejáratától jobbra)
Ingyenes partybusz: http://clubinfo.hu/partibusz/
További info: www.facebook.com/thrasherparty


De ki ez a Skrillex nevű srác, aki nem kicsit néz ki furán, és irtó jó zenéket csinál? Ő a 22 éves, los angelesi Sonny Moore, aki a From First to Last screamo-metalcore zenekar énekeseként 2007-ben meggondolta magát, felhagyott a visítozással, hogy ezután sok millió embert inkább dj-ként üdvözítsen agymanipuláló zenéjével. Skrillex azonnal mindent elsöprő sikerű előadóvá vált és mára ő Deadmau5 kiadójának legfényesebb csillaga.

A Beatport történetében valószínűleg nem gyakori az olyan eset, mint ami mostanában fordult elő: az ifjú titán második kislemeze ugyanis kezdésnek hetekig trónolt a top 100 tetején, volt olyan hét, hogy a top 10-ből 8 erről az anyagról került ki. Tavaly nyáron már megjelentetett egy nagyon ígéretes bemutatkozó EP-t "My Name is Skrillex" címmel, októberben pedig szélesebb rétegek is megtapasztalhatták ki is az a Skrillex, ugyanis ekkor jelent meg a Beatporton a mindent vivő "Scary Monsters And Nice Sprites" a bizonyos Joel "Halottegér" Zimmermann által alapított mau5trap kiadó gondozásában, ami azonnal beütött.

Sonny zseniálisan ötvözi egymással a tipikus club-house tánczenét, a visítós elektrót és a motorikus, kemény dubstep hangzást. Végletekig torzított vokálok és eszméletlen szaggatós basszusok jellemzik a fellépésein tomboló tömegbe előszeretettel nagy fejeseket ugráló zenei multitalentum muzsikáit.

Az este igazán ütős sikerébe besegít még a nem kevésbé agresszív, holland Mightyfools, valamint magyar oldal elektró katonái: az electro metál fenegyerek Andro, a gyors ütemek koronázatlan királya StereoKillaz, a dubstep csodafarkas Wondawulf, a győri Etiket bulik gazdája, Sikztah és a mindig kezelhetetlenül őrült RobotRock csapata. A buli várható hangulatát fémjelzi, hogy Skrillex kikötötte szerződésében, hogy több száz felfújható állatkát kér a dj pult közelébe...

Nincsenek megjegyzések: