2011. február 10., csütörtök

Díjazták a DJ-ket...

Díjazták a DJ-ket: Bárány triplázott, a Stereo Palma duplázott, Andro és Palotai először győzött

A Magyar Lemezlovasok Egyesület igazi leg-partyt tartott a Moulin Rouge-ban. Az év legfontosabb eseményének az ország egyik legelegánsabb klubja adott otthont, ahol díjazták a legeket, viszont a gyorsasági leget idén is a zene.hu érdemelte ki, hiszen mi számoltunk be a leggyorsabban a díjazottakról.
Február 9-én hazánk ismert lemezlovasai azért gyűltek össze, hogy a szakmai eszmecsere mellett elmondják, kik voltak 2010-ben azok a DJ-k, producerek, akik a legjobb teljesítményt nyújtották. Az eseményre már ötödször került sor.

Év producere 2009-hez hasonlóan idén is a Stereo Palma lett, viszont az Év DJ-e kategóriában győztes Bárány Attila őket is felülmúlta, hiszen ő zsinórban harmadik alkalommal nyert.

Andro és Palotai a győztesek között
Az est folyamán kiderült, hogy a fiatalok között Andro diadalmaskodott, hiszen ő lett az Év felfedezettje.

A három kategórián túl egy negyedik elismerésre is sor került: B. Tóth László, Komjáthy György, Arató András és Dévényi Tibor után Életműdíjat kapott egy újabb, a hazai diszkózás története és alakulása szempontjából meghatározó, de egészen más területen tevékenykedő, máig is aktív DJ, Palotai Zsolt.

- KÖSZÖNJÜK minden lemezlovas kollégának, hogy idén is minket választottak -ebből a nagyon is erős és illusztris mezőnyből - az év producerének!
Ígérjük megháláljuk, sok jó dallal, remixszel, kiadvánnyal és persze bulival:)

Gratulálunk a többi jelöltnek, és a nyertesnek: Andro barátunknak - a DanceMania új művészének - Bárány Attinak és legmélyebb tisztelettel PALOTAI ZSOLT-nak az életmű díjért - közölte a díjátadó után Náksi Attila, a Stereo Palma formáció egyik "fele".


Forrás: zene.hu

Nincsenek megjegyzések: