2011. február 1., kedd

BackUP #2 w/ Monophonique(B),Noise Brothers(CZ)

Ezúton, itt a blogon is elmesélem, hogy összejött.. Életemben először Pécs és Kaposvár után talán ha mondhatom így, akkor a metál központjában, Budapesten zenélhetek Persistent Tremor kollegával karöltve a BackUP 2-es bulin, ahol többi külföldi mellett és mégtöbb magyar dj között szerepelhetünk! Szóval a pesti havimix olvasókat nagy szeretettel várjuk egy igazi csapatásra! Pontos LINE UP-ot még nem tudunk, ha kiderül, hogy mikor játszunk, akkor azt is közölni fogom itt vagy a facebook-on!

Megszeretném köszönni a szervezőknek is a lehetőséget, mivel én "csak" a 2. helyre tudtam befutni(innen is köszönöm mindenkinek a lájkokat), és innen is gratulálunk/gratulálok az első helyezett Roby K-nak illetve a 3. helyezett Ember Norbertnek, akik szintén fognak zenélni a buli alatt! De külön öröm az is, hogy nem egyedüli pécsiként megyünk zenélni, hanem a Space Inhalerz is jelen lesz az eseményen! További infót lejjebb olvashattok!


Made By Mars and Beatrockerz presents: BackUP #2
http://www.facebook.com/madethemars
http://www.facebook.com/beatrockerz

LIMITÁLT ELŐVÉTELES JEGYEK A RENDEZVÉNY NAPJÁN 14h - 18h IG KAPHATÓAK A HELYSZÍNEN!!
1000 huf

A MEGMARADT JEGYEKET A RENDEZVÉNY KEZDÉSÉTŐL 19h-TÓL ÁRULJUK!!
1500 huf

Elegünk lett az elit bulikból Magyarországon,ezért döntöttünk úgy hogy elhozunk nektek egy olyan programot,ahol végre önfeledten bulizhattok a legkeményebb külföldi nevekkel.
Tényleg velük bulizhattok,olyan szinten,hogy hajnali 5órától aki akar feljöhet a színpadra.Nem különülünk el a közönségtől!

A Backup #2 főszereplője MONOPHONIQUE (B) ...

Európa egyik legkeményebb csapatáról van szó.Minden jelentősebb electromegmozduláson állandó résztvevők és kezdik őket a nagyok között emlegetni.
Rengeteg EP-jüket adták ki,ezért beatporton is masszívan jelen vannak.Olyan nevekkel dolgoznak együtt,mint Haezer,Aerotronic,Drivepilot,Modek.
http://soundcloud.com/monophonique
http://www.facebook.com/monophoniquemusic

"We luw the poneyz" stage:
-------------
MONOPHONIQUE( B)
Marco Bonetti(IT)
Beatrockerz + meglepetés MC
Pau(Green Fusion,Cgtg)
Crazy Shoelace
Komlo (Detox crew)
Space Inhalerz
Kiwy

"Itz so fluffey" stage:
rnb / house / techhouse / seggrázós populárzenék
--------------
Ember Norbert
SZENDREI (Detox Crew)
TeeSeVeN (Detox Crew)
Cox (Beatrockerz)
Roby K(mix contest winner)

VJ:
Fera a hegyről (Beatrockerz)
Digitalistik

Az almássy hall-ba saját portát viszünk mert más bulikról rengeteg negatív visszajelzést hallottunk.Saját ruhatárosok,saját biztonságiak és egy takarító a wc-kbe.A fűtésről is gondoskodunk.

Hatalmas pacsi a MADE BY MARS-nak hogy biztosítja az igényes bulizás lehetőségét!



Facebook EVENT -click here-

Nincsenek megjegyzések: