2011. január 14., péntek

Partyzoo 4 éves Születésnapi Hétvége - Magyarország szerte

4 éves lett az egyik legnagyobb magyarországi szórakoztatási ipart űző oldal, ahol olyan sokszor lested magadról a buliképeket és rendszeresen kerested a következő bulit, vagy csak egy pizzát rendeltél. 4dik születésnap alkalmából óriási bulik lesznek, sasoljátok, hogy felétek mi is lesz!

partyzoo.hu:
4 évesek lettünk. A Pécsről indult oldal, amely mára az ország egyik, (ha nem a) legjelentősebb partyoldalának vallhatja magát. A sok-sok lelkes fotósunk, önkéntes szerkesztőink és admin felhasználóink, és milliónyi partnerünk segítségével nőttük ki magunkat szépen lassan országos médiává. És persze ez még az út eleje...

Külön köszönet kiemelt támogatóinknak és partnereinknek: Woodoo, Wella, Jetwing Travel, Truesounds, Soundhead, Rise FM, Globaltek

Van tehát mit ünnepelnünk, és meg is tesszük VELETEK! Az ország számos pontján a legnagyobb klubokban tartjuk meg a PARTYZOO 4. SZÜLINAPI HÉTVÉGÉT! Hangzatos angol nevek helyett csak így magyarosan! Folyamatosan érkeznek a lefixált programok... íme az eddigi termés:

Hamarosan jön még: Kaposvár, Bóly, Siófok, Győr, Sopron, Fertőrákos, Barcs, Budapest, Zalaegerszeg, Dombóvár, Veszprém, Székesfehérvár... stb.

JELEZD HA JÖSSZ BÁRMELYIK ESEMÉNYRE, és hívd meg Te is a haverokat >> Facebook Esemény


Szülinapi programok:

1. BADGIRLS NIGHT  - Relax Progression II. 
2011.02.12. szombat - Relax Cafe (Cserkeszőlő)
Ezen az estén a főszerep a Badgirls csapaté - névszerint James Cole, Pat Duff és Shabaam kollégáké :) A szokásokhoz híven a felvezetésért 22:00 tól Davko a felelős, majd a buli zárásáért a másik házigazda Syst-M. Különleges lesz ez az este abból az okból is hogy kapni fogtok WooDoo ajándékokat és minden belépő mellé 2000 forintos utalványokat, hiszen mi is ünnepeljük a PARTYZOO 4. születésnapját, ráadásként pedig a Badgirls csapat is kedveskedik Nektek ajándék DVD lemezekkel :) Ebből az okból a Partyzoo csapata is velünk lesz és megörökítik egy fantasztikus videóval ezt a remek estét, aminek a fő részesei TI lesztek :)


2. TRUESOUNDS NIGHT  - Truesounds Night
2011.02.11. péntek - Lépcsőház Café (Pécs)
4 éves lett a Partyzoo.hu, és ezt a legjobb társaságban szeretnénk ünnepelni... azaz újra VELETEK!!! A december 28.-án mesésen lezajlott Andro & Dandy buli után, most annak tapasztalataival felvértezve egy legalább akkora, ha nem nagyobb szülinapi banzájra várunk! Buli fent és lent is... ahogyan a legutóbb. Kérjük érkezz korán!



2. GROOVE FARSANG  - The Groove! Farsang - Andro
2011.02.11. péntek - Club Retro (Kaposvár)
Bizony bizony, már a második hónapot rúgjuk a 2011-es eszetndőben így elérkezett az idő, hogy újra bevessük magunkat a soron következő Groove! ba! Havonta jelentkezünk továbbra is Kaposvár legismertebb és legütősebb elektronikus zenei partysorozatával a Groove! -val ahol a házigazdák TIAN és BARDON urakon kívül a jövőben is megvendégelünk egy-egy jóbarátot. Február 11.én péntek-en ezerrel farsangi szezon lesz így itt az alkalom hogy valami őrült maskarába öltözzünk és megőrüljünk :)! És hogy feltegyük az i-re a pontot meghívjuk Mr. Metált azaz ANDRO-t, hogy egy igazi odaba**os farsangal megjegyezze mindenki hogy milyen amikor havonta egyszer Groove!-ol a város! Szeretettel várunk !

Nincsenek megjegyzések: