2011. január 27., csütörtök

OTHERSIDE CARNIVAL W/ BORGORE (IL) CHRISPY (UK)

Február végén egy igazán speciális bulival várunk titeket. A hónapnak megfelelően totális karneváli őrület fog kialakulni, a legkeményebb basszusok közepette. A kiöltözés nem kötelező, de mit ér a karnevál, ha nincsenek kosztümök? A különleges esemény, különleges helyszínt is kíván, így egy estére áttesszük a székhelyünket a STUDIO-ba!

A porondmester egyenesen Izraelből jön, és talán könnyedén kijelenthetjük, hogy a legmocskosabb... basszusok (és szövegek) köthetők a nevéhez. Ő nem más, mint BORGORE. Asaf Borger gyakorlatilag egy év alatt felküzdötte magát a nagyok közé, készített remixet Rusko-nak, dolgozott együtt Diplo-val, és a „Borgore Ruined Dubstep” Ep sorozatával bebizonyította, hogy jogosan van kiemelt helye a szakmában. Igazi védjegyeivé váltak az eltúlzott szexuális tartalmú szövegei és az a kemény gargalizáló dubstep hangzás amit ő csak gorestep-nek hív. Olyan híresebb számai után pedig mint a „Love” vagy a „Nympho” a kritikusok mellett a közönség is kitüntetett figyelemmel kíséri a munkáját, nincs is jobb bizonyíték erre, minthogy az amerikai turnéja mindenhol teltházzal futott.

Az est másik vendége ismét az Egyesült Királyságból jön, hisz már megtapasztalhattátok, hogy az angol különítmények rendesen odateszik magukat, ha dubstepről van szó. Ezt a hagyományt folytatja februárban CHRISPY. A liverpooli srác 2008 óta producerkedik, és
egyedi remixeivel hamar felhívta magára a figyelmet, hisz képes a legártatlanabb pop számból is pusztító átdolgozást készíteni. De ha épp nem Rihanna vagy La Roux számokat remixel, akkor sem tétlenkedik, hisz a saját számok hegesztése mellett, még a Filth fm rádión is van műsora.

Végül, de nem utolsó sorban csatlakoznak hozzánk cseh barátaink Z-KAT és DMITRY. A hazai szcéna megerősítésre kerül DUBLIC-al, és a rezidenseink, úgy mint DST, WONDAWULF, és a ROBOTROCK is biztositja az igazi karneváli hangulatot!

Egyet megígérhetünk; ez a buli nagyobb, izgalmasabb, és végül de nem utolsó sorban minden eddigieknél keményebb lesz, mint bármelyik eddigi Otherside!

---LINE UP---

BORGORE (IL) /Buygore/
CHRISPY (UK) /Stupid Fly, 2 Much Bass/

DMIT.RY (CZ) /Neo Violence/
Z-KAT (UK/CZ) /Electrostimulation Rec./
WONDAWULF /Future Music, Otherside/
DST /Midnight Freaks, Otherside/
DUBLIC /Future Music/
ROBOTROCK

---INFO---

Helyszín: STUDIO (Hajógyári Sziget), Budapest

Belépő
Elővételben: 1500 HUF
Helyszínen: 2000 HUF

Korhatár: +18

További infó az elővételes jegyekről hamarosan !

A műsorváltoztatás és a beléptetés jogát mind a szervezők, mind a hely fenntartja !

További információ:
info@othersidebudapest.com
www.othersidebudapest.com
www.facebook.com/othersidebudapest

Nincsenek megjegyzések: