2011. január 9., vasárnap

OTHERSIDE #2 PÓTLÁS w/ BAR9 (UK) HOSTAGE (UK)


Az OTHERSIDE egy vadonatúj partysorozat a BASSZUS és a TÖRTRITMUS szerelmeseinek, amely havi rendszerességgel hozza el a londoni underground klubestek legmenőbb előadóit a budapesti éjszakákba. Olyan stílusok külföldi úttörői kapnak meghívást a bulikra, mint a szinte már a modern brit zene jelképévé váló DUBSTEP, az ebből és a DNB-ből építkező DRUMSTEP, a reszelős FILTHSTEP, az angol hip-hopból gyökeredző GRIME, valamint az ELEC...TRO és a FIDGET.


Igazi underground klubhangulatot teremt az OTHERSIDE a páratlan hang és fénytechnikai adottságokkal rendelkező UP! THE CLUB-ba, mely olyan eseményeknek adott már otthont, mint a világszinten ismert MINISTRY OF SOUND.

A nagysikerű nyitóbuli után Skócia legikonikusabb producerét látjuk vendégül HOSTAGE személyében, aki sokszínű, stílushatárokat feszegető setjeivel már évek óta a szigetország élvonalát erősíti. Amellett, hogy igazán termékeny évet tudhat maga mögött, úgy küzdötte fel magát a BBC Radio 1 elektronikus műsorainak játszási listáiba, hogy az underground reputációja közel sem sérült. Ez nyilvánvalóan annak köszönhető, hogy a rave-től kezdve a keményvonalas electro-n át még dubstep-et is pörget, így sosem sikerült bekategorizálni.

Másik vendégünk BAR9, az újhullámos dubstep egyik legjobban pörgő neve. Azoknak is ismerős lehet, akik még csak most ismerkednek a stílussal, hiszen olyan számaikkal, mint pl. a MIDNIGHT vagy éppen az EXAMPLE KICKSTARTS című számának remixe egy perc alatt komoly világhírnévre tettek szert. Ez a kettőség igazán jellemző rá, míg meggyőzi a mainstream publikumot a Skepta, Foals, vagy Sky Ferreira remixeivel, addig a hardcore közönségnek ott van például a Piano Tune című zúzós slágere. Olyan nevek mellett mint a Flux Pavilion, Trolley Snatcha, 16bit, igazán a filthstep egyik géniusza. December 17.-én megmutatják, mit is tudnak, higgyétek el...nem lesz csalódás !

---LINE UP---


BAR9 (UK) /Audio Phreaks - Z Audio/

HOSTAGE (UK) /Nightshifters - Teenage Riot/

Wondawulf (Future Music/Rewind/Otherside)

DST (Midnight Freaks/Otherside)

RobotRock DJs---INFO---

Helyszín: UP! The Club (XI. ker., Fehérvári út 87)
Belépő: INGYENES
Korhatár: +18

---MEGKÖZELÍTÉS---

Tömegközlekedéssel a Hauszmann Alajos/Hengermalom utcánál leszállva a következő járművekkel:

Villamos: 18, 41, 47
Busz: 103, 33, 33Z
Éjszakai: 973


A műsorváltoztatás és a beléptetés jogát mind a szervezők, mind a hely fenntartja !

info@othersidebudapest.com
http://www.othersidebudapest.com/
www.facebook.com/othersidebudapest

Nincsenek megjegyzések: