2011. január 31., hétfő

Fatboy Slim kiadójánál a magyar electro-house duó


A világ egyik vezető tánczenei kiadója, nagy múltú brit Southern Fried lecsapott a Slap In The Bass duóra: a napokban jelentettek meg egy remixet a veszprémi srácoktól, akiknek hamarosan saját EP-je is napvilágot lát Fatboy Slim lemezcégénél.

Kristóf és Gergő a Man Like Me You’ll Always Find Me In The Kitchen At Parties című bohókás számát vette kezelésbe; a fülbemászó dal - amelynek eredetijét Jona Lewie vitte sikerre 1980-ban - egy IKEA-reklám zenéjeként lett közismert és népszerű Nagy-Britanniában. A reggae-s lüktetésű, ártalmatlan slágerből a Slap In The Bass dutch-house-osan szaggatott, tánctér-letaroló rave-monstrumot kreált.

A Norman Cook (Fatboy Slim) által alapított Southern Fried-ot annyira meggyőzte a veszprémi producer-duó remixe, hogy saját számokat is kértek tőlük. A készülő EP előreláthatólag márciusban jön ki. A Slap In The Bass neve ezzel olyan, a kiadót fémjelző nagyágyúkkal szerepel majd „egy lapon”, mint Armand Van Helden, a Crookers, Hervé, Shinichi Osawa vagy Switch.

Mindez a srácok számára újabb lépést jelent a nagy nemzetközi áttörés irányába, amelyre idén minden esélyük megvan. A Slap In The Bass munkásságát már most jelentős elismerés övezi, hiszen zenéiket az elektronikus tánczenei színtér legfelkapottabb dj-i játsszák, pl. a Crookers, DJ Feadz, DJ Zinc, Foamo, Kissy Sell Out, a Round Table Knights, Sinden, a Stereo MC’s és Zombie Nation, illetve neves külföldi - angol, finn, holland, német - kiadók jelentették meg.

A Slap In The Bass ázsiója ez elkövetkező hónapok során várhatóan tovább nő majd, hiszen a Southern Fried-os kiadvány mellett a Ministry Of Sound ausztrál fiókcégénél jegyeznek egy remixet Malente és Azzido Da Bass közös szerzeményéből, valamint dolgoznak egy új EP-n Malente kiadója (No Brainer) számára.

Belehallgatás:
   Jona Lewie & Man Like Me: You'll Always Find Me In The Kitchen At Parties by Southern Fried Records

Letöltés:
Beatport: http://bit.ly/gL3GMH
Juno: http://bit.ly/ieMsqQ
iTunes: http://bit.ly/hPbEYo

Slap In The Bass a weben:
http://www.facebook.com/slapinthebass
http://www.twitter.com/slapinthebass1
http://www.myspace.com/slapinthebassmusic
http://www.soundcloud.com/slapinthebass
http://www.mixcloud.com/slapinthebass

Southern Fried:
http://www.southernfriedrecords.com

Nincsenek megjegyzések: