2011. január 11., kedd

Dandy – TrueSounds on Proton Radio – 10.01.2011

Aztán Dandy Proton rádiós mixe, illetve meglepiként a tavaly karácsonyi bulijának a felvétele, melyen Andro-val szedték szét a pécsi Lépcsőházat.


A Partyzoo immár hagyományteremtő karácsonyi bulijának van egy különlegessége. Immár tradicionálisan, minden évben ugyanazzal a két neves lemezlovassal ünneplünk: Dandy, a Flört rezidense a Truesounds "góréja" (csapatfőnöke), és a "rock-metál" sztár Andro a csapat állandó tagja. Így volt ez tavaly, és így lesz ígérjük 2011-ben is újra veletek és az Andro & Dandy párossal!

Ha még nem olvastad, a buli előtti Dandy interjúban megtudhatod mi a véleménye a túlzottan lenge csajokról, milyen tervei vannak és mit vár 2011.-től. Ajánljuk!

2011 előtt még BUÉK minden kedves Partyzoo olvasónak, és nem is lehetne szebb ajándék így évbúcsúztatónak, mint Dandy csupa nagybetűvel TÖKÉLETES szettje az estéről! A közel 2 órás, 256MB méretű és persze szuper minőségű hanganyag, amely várhatóan alaposan leégeti majd a szerverünket...

Nézzetek rá a bulin készült partyképek 1.rész és a szintén új partyképek 2.rész képgalériákra is! A partyvideo pedig készül... érkezik hamarosan!

FIGYELEM!
A mix végén lévő Dandy oltás Andro irányába, csak vicc! A két srác jó haver, nem kell semmiféle rosszindulatra gondolni. Köszi.

Dandy_livemix_PartyzooXMasNight_2010dec28.mp3 - Letöltés / Download 

Nincsenek megjegyzések: