2011. január 9., vasárnap

BackUP #2 w/ Monophonique(B),Noise Brothers(CZ)


Made by Mars and Beatrockerz presents: BackUP


http://www.facebook.com/madethemars
http://www.facebook.com/beatrockerz

Elegünk lett az elit bulikból Magyarországon,ezért döntöttünk úgy hogy elhozunk nektek egy olyan programot,ahol végre önfeledten bulizhattok a legkeményebb külföldi nevekkel.

Tényleg velük bulizhattok,olyan szinten,hogy hajnali 5órától aki akar feljöhet a színpadra.Nem különülünk el a közönségtől!

A Backup #2 főszereplője MONOPHONIQUE(B) ...

Európa egyik legkeményebb csapatáról van szó.Minden jelentősebb electromegmozduláson állandó résztvevők és kezdik őket a nagyok között emlegetni.

Rengeteg EP-jüket adták ki,ezért beatporton is masszívan jelen vannak.Olyan nevekkel dolgoznak együtt,mint Haezer,Aerotronic,Drivepilot,Modek.

http://soundcloud.com/monophonique
http://www.facebook.com/monophoniquemusic

további fellépők:

Noise Brothers(CZ)
Marco Bonetti(IT)
Beatrockerz + meglepetés MC
Pau(Green Fusion,Cgtg)
Crazy Shoelace
Aaron & Komlo (Detox crew)
Mix contest winner

VJ: Fera a hegyről (Beatrockerz)

Az almássy hall-ba saját portát viszünk mert más bulikról rengeteg negatív visszajelzést hallottunk.Saját ruhatárosok,saját biztonságiak és egy takarító a wc-kbe.A fűtésről is gondoskodunk.

10 db ingyen belépőt sorsolunk azok között akik valamilyen kreatív rajzukról fotót töltenek fel a BackUP-al kapcsolatban az esemény üzenőfalára március 2ig!

Belépő,entry: 1000Huf (egységesen)

Hatalmas pacsi a Made by Mars-nak hogy biztosítja az igényes bulizás lehetőségét!


BACK UP!-MIXVERSENY-HA AKARTOK HÍRES KÜLFÖLDIEKKEL ZENÉLNI

Rengetegen jeleztétek,hogy szeretnétek zenélni Backup 2-n.Lényeg,hogy JAN 17.éig küldjétek egy soundcloud-ra feltöltött mixetek linkjét a THEBEATROCKERZ@GMAIL.COM címre.

A legjobbakat január 17.én éjfélkor kirakjuk a fanoldalunkra és mehet a lájkverseny.Aki a legtöbbet összegyüjti,az jöhet a később meg hirdetett íventre warmapolni 1 órát!

Nincsenek megjegyzések: