2010. december 23., csütörtök

ROBOTROCK NYE INFÓK


ROBOTROCK SZILVESZTER
======================
LAST JAPAN (UK) Southern Fried, Bullet Train
SUPRA 1 (PL) Trouble and Bass
Wondawulf (Future Music, Tilos)
Cadik (All Soundz)
Dublic (Future Music, Rewind)
RobotRock Dj's
Warped Destruction
Manipulator Dj's


2010 egy fantasztikus éve volt a RobotRocknak. Teltházas bulik Budapesten és a vidéki városokban egyaránt. Elindítottuk hatalmas sikerrel az Otherside-ot, előkelő helyet értünk el a szavazataitok alapján a Top100 Dj szavazásban. Az év utolsó eseményére, muszáj volt újra feljebb pakolnunk a lécet!

Szilveszterkor 21 órás kezdéssel átbulizzuk magunkat az újévbe, rengeteg pezsgővel és még annális több basszussal. A helyszín különleges; egy 2000 férőhelyes hangár a Hajógyári Szigeten, az újonnan nyílt New Events Hall! A zenéről pedig olyan line-up gondoskodik, ami bebiztosítja, hogy felejthetetlen lesz az évbúcsúztató!
Egyenesen Londonból érkezik LAST JAPAN, aki már budapesten bebizonyította, hogy nem véletlenül van a Fatboy Slim által alapított Southern Fried Recordsnál szerződése. Legújabb Ep-je most decemberben jelent meg Heavyweight Vol. 1 címmel és a számok között ugyanúgy megtalálható az electro, mint future garage, vagy éppen dubstep stílus. Tapasztalatból mondjuk, hogy az élő szettjei még a kiadott anyagainál is húzósabbak!
Másik külföldi fellépőnk SUPRA1 Krakkóból érkezik, de a New York-i Trouble & Bass kiadó oszlopos tagja. A Ghoster című megaslágerüket többek között olyan dj-k mint Drop the Lime, vagy Sinden pörgetik, és rendszeresen szerepel a legmeghatározóbb angol elektronikus rádió a Rinse Fm lejátszási listáiban is. A lengyel srác jelenleg készülő debütáló Ep-jét nagy szakmai várakozás övezi. A dubstep és a garage mellett ők sokszor „grimey house”-ként beszélnek saját zenéjükről. Valószínűleg a kifinomultabb ízlésű közönségnek is nagy örömet fog okozni, pláne hogy először lépnek fel kis hazánkban!

Természetesen a magyar dj-k sem maradnak ki az év utolsó partijából. Érkezik a már Otherside-on brutális erővel bizonyító WONDAWULF. A nemrég új Ep-vel jelentkező CADIK. Itt lesz velünk a DUBLIC duo is akinek a mixei már külföldi blogokon is feltűnnek. Valamint a WARPED DESTRUCTION és a MANIPULATOR DJ’S is tiszteletét teszi. Az est házigazdái a ROBOTROCK pedig mind a négyen egy tető alatt ünneplik az újévet veletek az év legutolsó buliján.
Ott találkozunk! Keep Rockin'
======================

Helyszín: New Event Hall, Hajógyári sziget (Studio mellett balra)
Belépő: Elővétel:1500 HUF, Helyszínen: 2000 HUF
Elővételes jegyek a Nyugati Nonstop-ban hamarosan !!!
Ingyenes partybusz !!!!

Nincsenek megjegyzések: