2010. december 5., vasárnap

OTHERSIDE #2 w/ BAR9 (UK) HOSTAGE (UK)


Az OTHERSIDE egy havonta jelentkező partysorozat a BASSZUS és a TÖRTRITMUS szerelmeseinek, amely elsőként hozza el a londoni underground klubestek legmenőbb műfajait a budapesti éjszakákba. Olyan stílusok külföldi úttörői kapnak meghívást a bulikra, mint a szinte már a modern brit zene jelképévé váló DUBSTEP, az ebből és a DNB-ből építkező DRUMSTEP, a reszelős FILTHSTEP, az angol hip-hopból gyökeredző GRIME, valamint az ELECTRO ...és a FIDGET.

Igazi underground klubhangulatot teremt az OTHERSIDE a páratlan hang és fénytechnikai adottságokkal rendelkező UP! THE CLUB-ba, mely olyan eseményeknek adott már otthont, mint a világszinten ismert MINISTRY OF SOUND.

A nagysikerű nyitóbuli után Skócia legikonikusabb producerét látjuk vendégül HOSTAGE személyében, aki sokszínű, stílushatárokat feszegető setjeivel már évek óta a szigetország élvonalát erősíti.

Másik vendégünk BAR9, az újhullámos dubstep egyik legjobban pörgő neve. Azoknak is ismerős lehet, akik még csak most ismerkednek a stílussal, hiszen olyan számaikkal, mint pl. a MIDNIGHT vagy éppen az EXAMPLE KICKSTART című számának remixe egy perc alatt komoly világhírnévre tettek szert. December 17.-én megmutatják, mit is tudnak, higgyétek el...nem lesz csalódás !

PROMO VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=zIbM5qei5Uk

---LINE UP---

BAR9 (UK) /Audio Phreaks - Z Audio/
HOSTAGE (UK) /Nightshifters - Teenage Riot/

Stereo Killaz VS. PlasticKids /Noise Life/
DST /Dub Phase/
Wondawulf /Future Music - Tilos/
RobotRock DJs

Visual: Urbanizer

---INFO---

Helyszín: UP! The Club (XI. ker., Fehérvári út 87)
Belépő: 1500 HUF (Az első 50 lánynak 22h-ig INGYENES!!)
Korhatár: +18

---MEGKÖZELÍTÉS---

Tömegközlekedéssel a Hauszmann Alajos/Hengermalom utcánál leszállva a következő járművekkel:

Villamos: 18, 41, 47
Busz: 103, 33, 33E
Éjszakai: 973

info@othersidebudapest.com
www.othersidebudapest.com
www.facebook.com/othersidebudapest


Facebook Event

Nincsenek megjegyzések: