2010. október 7., csütörtök

Tits & Clits and Antropos.hu present: KONTAKT!


Október 30-án a megújult Mono mélyéről indul el a budapesti éjszaka legfrissebb elektronikus zenei hajtása. A Tits & Clits duó által fémjelezett KONTAKT! havi rendszerességgel kever egy kis zajt a belváros master kimenetébe, és egy családias klubest keretében rántaná össze a frissességre fogékony fűrészfog fetisisztáit!

A bemelegítésről a LavaLava csapat két tagja gondoskodik. Tolo & Falcao testvériesen osztozik majd a keverőpult... potméterein, és ropogós megjelenésekkel kalauzolnak a finomkodástól a keményebb ütemek felé.

Utánuk a nem éppen a szűklátókörűségről híres Datascentes fiúk csapják a zajt IDM/punk/stoner/soul/post-rock/indietronica/techno/house/broken beat/trip-hop/downtempo/shoegaze/psychedelic/experimental stílusban. Tömény szettjük néhol giccsesen kikacsint a dallamos felszínre, néhol pedig a legmélyebb bugyrok felé törekszik.

Őket követik a házigazdák, akik a nyitóesten egy exkluzív live szettel szeretnék megmutatni Budapestnek, mit értenek electro alatt. A klasszikus Tits & Clits hangzás mellett élőben szaggatják a hangfalakat Ben és BCS stúdiójának legfrissebb végtermékei is, mint az új Anima remix, vagy az Epic run címmel nemrég megjelent EP. Ezen különleges alkalommal hallhatók lesznek a közönség számára még ismeretlen szerzemények is.

Megfáradt végtagjaidat hajnalban Pryus tört ütemeire szaggathatod le testedről, miközben egy igazi ninja dobálja a lemezjátszó felé a kőkemény electro-break korongokat.
_________________________________________________________________

Tits & Clits and Antropos.hu present: KONTAKT!
2010. Október 30., Mono (Bp. Ó u. 51)
Belépő: 500 Ft.

Tolo & Falcao (Lavalava)
Datascent (Excess)
Tits & Clits (Oh! My god it's techno music!)
Pryus (Ninjabreakz)
Vj Praxinoscope (Antropos.hu)
_________________________________________________________________

http://www.myspace.com/titsandclitsband
http://www.myspace.com/datascent
http://www.myspace.com/pryus
http://www.myspace.com/lavalavamusic

1 megjegyzés:

lessknownJFK írta...

Zsírul hangzik, megyünk!