2010. szeptember 25., szombat

Több technót a Parlamentbe, DJ-t minden faluba!

Magyarországon a technókérdés ma már nem elbagatellizálható!
-Profi hangrendszert és DJ-t minden faluba!
Magyarországon még mindíg akadnak olyan elmaradott kistelepülések, ahová akár több órára is szükség van, hogy kiérjen a legközelebbi DJ. Többek közt ezen a fenntarthatatlan és embertelen állapoton szeretnénk változtatni.

2010. október 3-án 20 órakor, a választások éjszakáján ismét technóbuli veszi kezdetét a belvárosban. (amennyiben a rendőrség tudomásul veszi bejelentésünket).

A techódemonstráció pontban 2O:00-kor, kezdődik. Ha nem faszunk meg 23:00-ig tart a kinti buli.

After: Merlinszinház: Kapunyitás: 23:00 óra.
(A merlinbe 500ft lesz a belépő mely a kinti helyszín költségit fedezi)

A TechnóMester választás eredményét 02:00-kor a Merlin-ben hírdetjük ki.

Hogyan választjuk ki a Főtechnómestert?

A Facebook-os kampányban bárki részt vehet, mindössze egy fél-maximum 3perces videót kell küldenie (szeptember 23-a és október 2-a közt) a redlightvisual@gmail.com e-mail címre.

A videó utaljon a jelölt zenei munkásságára, és legalább egy, helyi, vagy globális technópolitai kérdésre!

A like-ok döntenek majd arról, kik kerülnek a legjobb három közé, akik biztosan helyet kapnak az októberi buli lineupjában (az eddig már a Parlamentbe bejutott DJ-k sora mellett)!

Az afterpartyn, urnás szavazásra kerül sor, itt derül majd ki a Főtechnómester személye.

A demonstráció céljai:
-Az állam mentelmi jog biztosítása révén garantálja a magyar elektronikus zenei előadók, DJ-k befolyásolásmentes működését!

Véleményünk szerint a hazai DJ szakma képviselői munkájuk során legalább annyira hasznos és nélkülözhetetlen feladatot látnak el, mint az ugyanilyen jogokkal rendelkező tisztségviselők, pártpolitikusok. Célunk továbbá, hogy a döntéshozók kezdeményezzék egy országos, államilag finanszírozott technó rádió mihamarabbi létrehozását.

- Legyen országos, államilag finanszírozott technórádió!

-Profi hangrendszert és DJ-t minden faluba!
Magyarországon még mindíg akadnak olyan elmaradott kistelepülések, ahová akár több órára is szükség van, hogy kiérjen a legközelebbi DJ.

Büszkék vagyunk rá, hogy mi csináljuk a legolcsóbb, és legrövidebb kampányt!Vedd kezedbe a sorsod, és szavazz a jelöltekre a “Több technót a parlamentbe” Facebook csoport oldalán.

A kampány október 2-án este 11-ig tart!


Az afterpartin extrájaként kivetítőkön követhetjük az önkormányzati választások eredményének alakulását is!
--------------------------

A techno zenei stílus hallgatóinak növekedésével, Party-sorozatok, ruházati szokások, clubok, újságok, keltek életre, speciálisan a rajongók érdekeire irányítva. Egész életkultúra rejlik a jelenség mögött, ahol az egyes zenei al-stílusok egy új trend megjelenését eredményezhetik. A technokultúra napjainkra mindenhol jelen van Amerikától Japánig, és csak egyik ága a zene. Sorolhatnánk a filmeket (például The Matrix), rajzfilmeket (például animékben), de már a festészetben és egyéb művészeti alkotásokban is megtalálhatóak a stílusjegyek.
(Wikipedia)


Ebbe a csoportba tessék csatlakozni: ( A kampány is itt fog folyni)
http://www.facebook.com/pages/Tobb-Technot-a-Parlamentbe/119802248072724?ref=ts

Nincsenek megjegyzések: