2010. július 23., péntek

Andro @ Niterise 2010-07-22

Lassan át lehetne nevezni a havimixünket androblogra, hiszen fele tartalom tőle van, nah de ez nem baj, csak poénkodtam :) Ebben a bejegyzésben a csütörtöki NITERISE mixet fogom kirakni megvegyítve némi partyajánlóval, nyeheheheheeee :) ENJOY!

Andro @ Niterise 2010-07-22

Tracklist:


01. Andrea Doria and LXR - Freak Me
02. HeavyFeet ft Jon Rice - Saving Me
03. Andy Caldwell feat Gramma Funk - Nasty Funk
04. Sandro Silva - Told Ya Blaze
05. DirtyLoud vs Alex Mind - Dirtymind
06. DJ Bam Bam - Bonafide Hustler
07. Lucky Date - Hos and Discos
08. Mr B - Little Acid People
09. Munk - Down In L.A.
10. Spencer and Hill - Go Go Girl
11. Miles Dyson - Hearts Under Fire
12. Miles Dyson - Hearts Under Fire
13. Breakbot and Irfane - Baby I'm Yours



Igen, július 24-én, szombaton NiteRise Party kerül megrendezésre a nyár fővárosában, Siófokon: ez a garantált zenei őrület, a hagyományokkal szakító rendezvénysorozat újabb állomása! Ebben a hónapban a virtuális elképzelések arról, hogy milyen is egy féktelen party, valósággá válnak. A RiseFM ezen az estén a NiteForce DJ alakulat (Roberto, Nikola, Davis, Andro) mellett a house zenei ipar világhírű sztárfellépőjét állítja a lemezjátszók mögé: Eddie Thoneick-ot. A "Love Sensation", "Deeper Love", "Nothing Better" szülőatyja saját elmondása szerint alig várja, hogy lenyűgözze dinamikus szettjeivel a RiseFM legnagyobb rajongóit a Coke Clubban.


Jegy árak: 2000 HUF, VIP 5000 HUF
Belépők kizárólag a helyszínen vásárolhatók!
Start 22:00h - A zavartalan bejutás érdekébena korán érkezés ajánlott! További információk a facebook.com/risefmofficial rajongói oldalon.







Muzzaik

2002-ben alakultak, de odáig merészkedtek, hogy pillanatnyilag már nem csak a partipublikum, de a szakma is örömteli hullámmozgásba megy át nevük hallatán. Danny-L és Sullivan szerelemgyereke a közös ízlés által fogant, és míg általános iskolás éveit a sötétebb hangzások kísérték, diplomamunkáját már a house valamennyi kontinensét maga mögött tudva írta meg. Jelesre vizsgázott: munkái...t olyan külföldi kiadók jelentették meg, mint a Yoshitoshi, a Tommyboy Silver, a Pornostar, a Progcity vagy a Universal Music. Remixfelkérésekben sem szűkölködnek: legutóbb az Ultra Nate Love's The Only Drug című opuszára készítettek átiratot.

Táncparkett-ördögeiket a világ minden táján üdvözlik, Virággal közös felvételüket, az Our Girlst Ibizán pörgették, de a holland elektronikus zenei konferenciára, az Amsterdam Dance Eventre is meghívták őket. Persze ők ketten még mindig a potméterek révén tudnak a legcizelláltabban elcsevegni a partizókkal, és ez a Coke Clubban sem lesz másként!

Line Up:

ZAGAR (DJ set)

ANDRO

MUZZAIK

Vizuál: Krajc+RedLight

Nincsenek megjegyzések: