2010. május 14., péntek

Sziget Fesztivál 2010

Bővült hazánk legnagyobb és legelismertebb fesztiváljának e-zenei programkínálata. A várva-várt Deadmau5 végül nem a Balaton Soundra de jön.

Gerendai Károly szerint szinte teljesen kész a nagyszínpad programja ami azért kellemetlen, mert ezzel eldőlt, hogy az elektronikát egyedül a már unalomig erőltetett Faithless képviseli csak. Persze vannak izgalmas bejelentések is kezdjük mindjárt a hatalmas egérmaszkban ezreket bolondító Deadmau5-szal aki a partysátor legnagyobb neve lesz idén. Korábban már megszellőztettük, hogy a Halott Egé5 jöhet hazánkba a nyáron, igaz, mi úgy tudtuk, hogy a Balaton Soundra tudják leszerződtetni a szigetesek. Ennek ellenére örülünk, hogy nem tévedtünk nagyot és lesz szerencsénk hallani végre élőben azt a fiatalembert aki előtt immár harmadik éve leborul a szcéna.

A techno szerelmeseinek jó hír, hogy lesz Drumcode Night amelyen a főnök Adam Beyer mellett Alan Fitzpatrick és Joel Mull is tiszteletét teszi. Ugyanakkor mindenféle stílust igyekeznek kiszolgálni a szervezők: a goa rajongói az Infected Mushroomra, az elektrora mozdulók Boys Noizera és Erol Alkanra míg a trance hívek Sander van Doorn hard műsorára és Andy Moor finomabb zenéire rophatják ha vállalják, hogy a partisátorban az egész fesztivál színe javával együtt pörögnek éjszakánként.

Forrás: dj.co.hu

Nincsenek megjegyzések: