2010. május 12., szerda

Kecel Fesztivál

A legfontosabb elektronikus zenei rendezvény, a Kecel Fesztivál idei line up-ja is hivatalos immár. Aki rendszeresen olvassa a DJ codex-et, sok meglepetést ugyan nem talál a névsorban, de megnyugodhat végre: igen, tényleg jön Seth Troxler!

A legfontosabb hír idén talán nem is a fellépők impozáns névsora, hanem hogy a tavalyi kiskunhalasi “kiruccanás” után 2010-ben visszatér a fesztivál eredeti helyszínére, a keceli Koronába. Üröm az örömben, hogy a fesztivál leghangulatosabb helyszíne, a tetőtéri medence nem lesz megnyitva a vendégek előtt ezen a napon, ugyanis a hatóságok idén csak egy napra adtak engedélyt az ilyenfajta vizes-lubickolós partyhoz. A szervezők pedig nem a legrangosabb eseményre használják el az adu ászt, hanem az augusztus 19-i rendezvényen lesz csak megnyitva, amikor is Dubfire és Carlo Liu lesznek a Korona vendégei.

Az eddigi évektől eltérően a 2010-es Kecel Fesztivál már június közepén, egészen pontosan június 18-án megrendezésre kerül, így az augusztus 19-i partyval együtt két komolyabb megmozdulás is lesz a nyáron Kecelen.

Aki esetleg búslakodna a hírhedt medence hiánya miatt, kárpótolják őket a leszerződtetett nevek, akikre a keceli szervezők idén is nagy hangsúlyt fektettek. Természetesen idén sem az óriás tömeget bevonzó sláger nevekkel operál a line up, hanem a minőséget maguk előtt tartva hozzák el nekünk a jelenkor legjobb house és techno neveit. Közülük is magasan kiemelkedik a nemrég a Boogybytes ötödik részét elkészítő Seth Troxler neve (róla már beszámoltunk pár héttel ezelőtt), aki minden elektronikus zenét kedvelő fiatalnak és öregnek is egyaránt kötelező.

Az eddigi műsor tehát már most egy nyári alföldi utazásra késztet, a továbbiakról pedig továbbra is elsőként számolunk be. Aki pedig még nem biztos a dolgában, szánjon pár percet a lenti videóra.

Még több infó a fesztivál hivatalos weboldalán.

Forrás: dj.co.hu


Nincsenek megjegyzések: