2010. május 20., csütörtök

DumDum 2010...

DUMDUM 2010! avagy Radio Slave, Layo & Bushwacka, Spektre Live, Fergie, és még sokan mások indítják az idei fesztiválszeszont Győrben!

Válság ide, tavalyi árvíz és monszun oda, évelő lett a nyár első fesztiválja tehát lesz DUMDUM Győrben méghozzá nem is akármilyen zenei felhozatallal!
A csak jobban hangzás kedvéért királyi többesszámra becézett szervezőség idén is kitett magáért mint a lineup mint a rendezvény fejlődése szempontjából.Az open air feeling megmarad az Aranypart szabadstrandon ahol egésznap hazánk legjobb lemezlovasai pakolgatnak megannyi szabadidős tevékenység lehetősége mellett .A Partyaréna a tavalyi sátras megoldás helyett az időjárás szeszélyeit elkerülendő az eddigi helyszíntől kb 2 percnyire lévő Unihall Egyetemi Csarnokba költözik ahol mint hangtechnikailag mint pedig vizuálisan komoly fejlődés várható a tavalyihoz képest. A dátum idén is június 25-26-ra esik és ezekben a napokban koncentrálódik csaknem mindenki aki számít. Külföldiek tekintetében idén is erős a DUM, az elmúlt évek talán legnagyobb klubslágerévé remixelt és agyonjátszott "Grindhouse" itt biztosan nem fog lecsengeni de RADIO SLAVE neve magáért beszél, ugyanez mondható el a LAYO & BUSHWACKA párosról is, itt lesz még a D RAMIREZ, az idei Hyperspace óta szuperlativuszokban emlegetett SPEKTRE Live Act-je, valamint első ízben az angol FERGIE is.
Magyarok tekintetében a "majdnem A-Z-ig legjobbak " jellemezné a lineup-ot igy bizton állíthatjuk, hogy a DUMDUM-on töltött hétvége emlékezetes lesz, részletes infókat a website-on találhattok.

Akciós bérlet:
4900 HUF (limitált 200 db)
2 napos bérlet: 6900 HUF
Napijegy: 3.900,- HUF
VIP bérlet: 12.000 HUF

Jegyek kaphatók (május 25-től)

Nincsenek megjegyzések: