2010. április 12., hétfő

Tits & Clits - Epic run EP

A Tits & Clits hősies menekülése


Még le sem csengett a Pill Popper c. számuk nemzetközi visszhangja, máris új kiadvánnyal rukkolt elő a Tits & Clits: az Epic Run EP-n két eredeti szám és azok remixei kaptak helyet. Az átértelmezők között van hazánk két jelese, Andro és Sikztah.


A Tits & Clits duónak március végén jelent meg az ausztrál énekesnővel, Beccivel közös Pill Popper című száma, amely lelkes fogadtatásra talált a dirty electro kedvelői között, s olyan nagy nevek játsszák, mint Tommie Sunshine, Dave Spoon, WoNK és Phonat. A provokatív szövegű, húzós elektró trekk még javában hódít a klubokban, de máris itt a budapesti srácok új zenecsomagja: egy masszív EP a Dirty Disco Trax gondozásában.A német labelnél megjelent pakk két eredeti számot foglal magába: a robbanáspontig feszült Epic Run a jól ismert franciaelektrós hangzást frissíti fel és dobja meg hangulatfokozó vonósokkal, míg a vészjóslóan döngető Armageddon maga a fidget-es diszkó-apokalipszis. A számokat nemcsak a nemzetközi elektró-színtér válogatott ászai - az amerikai Disco Villains és Bul!m!atron, illetve az angol Hoaxx - gyúrták át, hanem két kiváló hazánkfia is: Andro (Nobody Moves fedőnevű projektje), valamint Sikztah. A kiadvány beszerezhető a Beatporton.


Az EP audio-előzetese:

Tits & Clits - Epic Run Ep - Teaser by dirtydiscotracks


Az EP videó-előzetese:


Az EP-jük remixerei közül a Disco Villains-szel és a Hoaxx-szal olyannyira egy hullámhosszra került a Tits & Clits, hogy előbbinek viszont-remixelnek, utóbbival pedig közösen dolgoznak egy új számon. A nemzetközi bedolgozások mellett a fiúk folytatják a hazai szálak szorosabbra fűzését: kiadásra vár egy Sooeri & Poolek- illetve Neo-remixük.

A Tits & Clits-szel kapcsolatos további hír, hogy a Miami Winter Music Conferenc-en hatalmas sikerrel mutatták be a The Electro Wars című dokumentumfilmet, amelynek ők írták a főcímzenéjét. Az elektró (amerikai) térhódítását és a zenei- illetve a klubéletre gyakorolt hatását áttekintő műből Európa több városában is tartanak vetítést, szó van a budapesti bemutatásáról is.


Linkek:

Tits & Clits

http://www.myspace.com/titsandclitsband

Dirty Disco Trax

http://dirtydiscotracks.de

The Electro Wars

http://www.theelectrowars.com


Nincsenek megjegyzések: