2010. március 28., vasárnap

dizsé fesztes vasárnap délutánt mindenkinek 'POT kívánok!


A 7. pécsi és mindösszesen 11. Hungarian Dj Festival fellépői a Badgirls tagjai a keceli Club Korona rezidensei, és a gyakori klubvendég kecelen Kühl... James Cole és Shabaam szettje alatt volt látható a "Föld Show" amelyhez párosul a rejtelmes és titokzatos zene, woodoo-s beütésekkel! Egyszóval hazai lemezlovas legendák a pultban, a teltházas, több ezres tömeg pedig igen csak hálás volt a zenékért, amelyeket most Ti is újra meghallgathattok!

Pat Duff & Kühl - Livemix DJFestival 2010'03'13'

James Cole & Shabaam - Livemix DJFestival 2010'03'13'



A hajnali 05-06-ig zenélő két ex-pécsi lemezlovassal, akik a nagy fővárosban is megállták a helyüket. Miért pécsiek? Nos Andrewboy a "majdnem" született pécsi, aki igaz Pesterzsébeten született és tizenévesen jött csak le Pécsre... mégis minden pécsi sajátjának tekinti. Dj Newl esetében más a helyzet. Ő amolyan fogadott pécsi sokak számára, hisz több helyi klubban is maradandót alkotott, gondoljunk csak a Boccaccio-ban eltöltött fantasztikus estékre!

Andrewboy vs. Newl 2010'03'13'



Hungarian Dj Festival egyik régen látott vendége volt Snake Sedrick... A teltházas közönség pedig hálás volt a király zenékért, amelyeket most újra meghallgathattok!

Snake Sedrick - Livemix DJFestival 2010'03'13'



Hungarian Dj Festival fellépői közt köszönthettük hazánk egyik fő exportcikkét, hisz Jay Lumen sorra ostromolja a külföldi slágerlistákat! Nos, íme hát egy világszínvonalban is kimagasló lemezlovas és az Ő élőben leadott zenéi! Jajj, csak bírja a szerverünk!

Jay Lumen - Livemix DJFestival 2010'03'13'

Győri olvasóink figyelmét újra felhívnánk, bár talán már az egész város a következő buli lázában ég, hogy 0404.-én vasárnap Győrben rendezik meg a 12. Hungarian Dj Festivalt!


FORRÁS: www.partyzoo.hu további mixek/cuccok innen-->KATT

Nincsenek megjegyzések: