2010. március 16., kedd

Balaton Sound 2010...


Ők azok akik a ma nyilvánosságra hozott új fellépők közül a DJ codex olvasóinak újdonságként hatnak. Aki nem bérlettel tervezi a Balaton Sound látogatását azoknak már segítség, hogy napi bontásban is láthatóak az eddig hivatalosan megerősített nevek.

További – általunk már korábban közölt – neveket erősítettek meg a szervezők, míg van két új név is David Guetta és Dennis Ferrer. Még februárban szellőztettük meg, hogy a Pet Shop Boys, a Jamiroquai és a Pendulum lehetnek a húzónevei a fesztiválnak, majd egy hete szóltunk arról, hogy Cattaneo és Deadmau5 is érkezhet. A mai hivatalos közlemény megerősítette információinkat a Pet Shop Boys-ról, a 2ManyDJs-ről, John Digweed-ről, Paul Oakenfold-ról és Hernan Cattaneo-ról és a Tricky-ről. Ugyanakkor a már bejelentett Paul van Dyk ki lett radírozva a legújabb grafikai anyagról.

Továbbra is lehet számítani a Pendulumra, Deadmau5-ra valamint egy-két “undergroundabb” világsztárra is akik már nagyon közel állnak ahhoz, hogy leszerződjenek valamelyik napra. Szépen alakul az biztos, kedvezményes bérletek március 31-ig kaphatóak.

Forrás: Dj Codex

Ajánlott oldal: sziget.hu/balatonsound


Nincsenek megjegyzések: