2010. március 10., szerda

Balaton Sound 2010...

Egy név az előző évtizedből és egy sokkal aktuálisabb. Hernan dátuma már publikus különböző felületeken, míg információink szerint Deadmau5 is érkezhet a Balaton Soundra júliusban.

Amint azt már lassan megszokhatjátok a DJ Codex-en olvashatóak elsőként az év egyik legnagyobb eseményének fellépői. Két hete már megszellőztettünk kilenc tervezett fellépőt amelyek egy részét egy hétre rá a hivatalos sajtóközlemény, a többit pedig a Sziget munkatársa informálisan erősített meg. Itt tartunk most: Pendulum, Pet Shop Boys, Jamiroquai, The Chemical Brothers, John Digweed, Sven Vath, 2ManyDJs, Paul van Dyk, Paul Oakenfold, Paul Kalkbrenner és a Tricky.

Hernan Cattaneo érkezését megint csak azok fogják kitörő örömmel fogadni akik már vagy még nem az elektronikus zenével kelnek és fekszenek, hiszen már amikor két és fél éve pörgetett Zamárdiban már akkor sem volt igazán aktuális és nagyon sok kritika érte akkori szettjét. Persze ő itthon nagyon nagy névnek számít így 2010-ben is úgy, hogy gyakorlatilag 3 éve nem csinált semmi újat (egyetlen Renaissance mixlemez a kivétel). Már kezdjük úgy érezni, hogy elég lesz az évtizedes sztárokból mostantól jó lenne ha az aktuális és friss produkciókról érkeznének a hírek.

Aki tehet arról, hogy az ínyencek is csettintsenek az nem más, mint a már-már szupersztár Deadmau5 aki várhatóan a Balaton Sound közönsége előtt debütál majd Magyarországon. Ő évről évre nagyobb szeletet hasít ki a nagy e-zenei rajongókat szimbolizáló tortából, nem véletlen, hogy az Egyesült Királyságban minden bulijára elővételben elkelnek a jegyek. Szilveszterkor sokak szerint túlzásba esett azzal, hogy a mennyezetről ereszkedett le egy kötélen a DJ pultba köpenyes szuperhőst imitálva, majd később be is emelték a közönség fölé.

További infókért látogass el a http://sziget.hu/balatonsound/ illetve a cikket itt találtam: http://www.dj.co.hu/

1 megjegyzés:

Protonmajom írta...

The Bloody Beetroots feliratot szívesen olvasnék a fellépők közt!:)