2010. február 8., hétfő

Kollektiva Klub


Ha csak az arcszőrzetük színe alapján választottuk volna ki a februári Kollektiva Klub két vendégét, akkor sem találhattunk volna tökéletesebben összeillő párt, mint Lee Mortimer és Hostage.

A különböző hangzások maximális hatásfokú vegyítésében a két éve stabilan blogkedvenc skót Hostage is élen jár, olyannyira, hogy szinte nincs két egyforma zenéje. Viszont legyen az dubstepes, újelektrós, ghettobass-es, számainak elmaradhatatlan összetevője a "csúnya nagy bassline", ami garantáltan földbe döngöli a bulizókat. Masszív, "röfögős" hangzásvilágát 2008 óta a Nightshifters (a korábban a breakcore-színtéren nevet szerzett DJ Donna Summer labeleÖ égisze alatt csiszolja, trackjeit különösen zabálják a BBC Radio One tánczenei trenddiktáló dj-i, Kissy Sell Out, Andy George és Annie Mac; utóbbival nemrégiben megosztva jegyeztek egy Essential Mixet. Hostage-nak nemcsak zenéje ér fel energiabombával, "Edinburgh címeres rave-lordja" a dj-pultban maga is zabolátlanul tomboló igazi showman - aki február 20-án immár másodjára támadja le Budapestet, ezúttal a Merlinben, és angol cimbijével karöltve.



Lee Mortimer January Mixtape

Kettejükben ugyanis nem csupán vöröses szakálluk a közös, hanem az is, hogy mindketten a Brit-szigetek kurrens underground partizenéjének zászlóvivői, továbbá dj-ként és producerként egyaránt turbófokozatra kapcsolt, hiperaktív figurák. A londoni Lee Mortimer három éve tűnt fel, és szempillantás alatt vált az akkoriban kibontakozó fidget-house irányzat egyik legnagyobb ígéretévé. Azóta ontja magából a számokat olyan vezérkiadóknál, mint Switch Dubsided címkéje, a Jesse Rose-féle Made To Play és Front Room vagy a CR2. Wearhouse néven pedig viszi a saját labelét, amelynél a saját neve illetve Sawtooth Sucka alteregója mellett a brit "wonky house" olyan kulcsfigurái találtak otthonra, mint Andy George, Foamo, Tom EQ és Calvertron. Mortimer az újító szellemű, klub-orientált house elkötelezettje, akinek játékosságát, kísérletező kedvét remekül bizonyítja a Laidback Luke-kal közös Blau! a direkt gagyi eurotrance-es dallamával, vagy a Foamóval alkotott fidget/dubstep és diszkó/bassline hibridek.

Kollektiva Klub


2010. február 20., szombat
Merlin (V. Gerlóczy u. 4.)
21h-05h

Nagyterem:

LEE MORTIMER (Wearhouse / Front Room / Dubsided - UK)
HOSTAGE (Nightshifters - UK)
Tmx / Fullstereo / Popbitch (Kollektiva)

Vizuál: Sexymad LED-visuals by Skylab VJs From Space

Előtér:

Datascent (SpinThatShit)
Nakedkool (Excess)

Belépő: elővételben (limitált számban) 1600 Ft, helyben 2000 Ft
Az első 150 lánynak 22h-ig ingyenes!

Nyitástól 01h-ig welcome drink Jägermeister + minden megvásárolt Jägermeister mellé ajándék!
Italakció (éjfélig): korsó csapolt sör fél áron

Party info:
+36 1 317 93 38/107
info@merlinbudapest.org

További információkért látogass el a következő oldalakra!!!!

Web:

www.myspace.com/leemortimer
www.myspace.com/alanhostage
www.myspace.com/wearhousemusic
www.kollektiva.hu

Kollektiva webkettő:

www.myspace.com/kollektiva
www.facebook.com/kollektiva
www.youtube.com/kollektiva
www.twitter.com/kollektiva

Mi ottleszünk !

Nincsenek megjegyzések: